Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
hej,
jak w temacie
na **piiip** jest taka opcja i przez apke na tel można potem wysłać bez drukowania etykiety, da sie tak na allegro?
@Ledividel Cześć. 🙂 Jeśli chodzi o metodę wysyłki Allegro Paczkomaty InPost, to w tym momencie nie ma takiej możliwości - trzeba wygenerować i wydrukować etykietę nadawczą. Bez etykiety, czyli za pomocą kodu, obecnie może jedynie zwracać paczki.
@Ledividel To jest jeden z głupszych pomysłów Inpostu. Kurierzy potem mylą się i naklejają niewłaściwe etykity na przesyłki. Ja wiem, że to jest wygodne, ale ostatnio przy tej metodzie zamiast kupionego przedmiotu dostałem paczke z dziewczęcymi lajkrami. Dwa tygodnie trwało odkręcanie tego przez Inpost.
trudno, zycie. Jakby była taka opcja to i tak bym korzystał bo nie mam drukarki i strasznie irytuje mnie te kombinowanie jak wydrukować za każdym razem ten list przewozowy
Niestety Allegro jest za głupie żeby zrobić to tak jak na 0lx, ale już mądre żeby wymyślać kolejne prowizje, nastepny rok mija i jak to w Polsce nikomu niechce sie nawet tego ruszyć
@AdrianXQ nie głupie ale oszczędne.
Prędzej pazerne niż oszczędne