Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można sprzedawać żywność przeterminowaną o miesiąc do lutego.2022? Wlasniie trafiłam na taką ofertę.
Moim zdanie nie wolno, zgłoś: https://allegro.pl/zglos-naruszenie/oferty
@musicrecordss, nie zezwalamy na sprzedaż przedmiotów przeterminowanych. Czy możesz podać numer oferty lub link do niej?
11670634430 nr oferty @mr_oma
+ kolejna przeterminowana oferta 11729176502
@musicrecordss, dzięki 🙂 Usunęliśmy te oferty.
witam tutaj teraz przeterminowana 12543718955
@tamrock dziękuję za Twoje zgłoszenie! Przekazałam je do odpowiedniego działu i oferta została usunięta.
witam
pomimo usunięcia danej aukcji ten sam sprzedawca nadal oferuje produkt żywnościowy z data przydatności z przed 6 miesięcy oto przykład. 11996014891 11996135749
Kasa z prowizji robi swoje 😄
A Ty robisz za darmowego robola zglaszajac takie aukcje 😄
Nie lubię naciągaczy
@tamrock wiem, ja też.
Ale jeśli jest podana data waznosci to problem kupujacego, ze nie doczytal albo nie dopytal.
Oczekiwanie zaś przez Allegro zglaszania takich aukcji przez kupujących to są himalaje hipokryzji.
Witam
zapewne masz racje. Jednak wielu sprzedających nie tylko w internecie ale i w lokalnym handlu próbuje sprzedać towar przeterminowany i licząc na naiwnych klientów ,którym nie do końca chce się czytać kilometrowe opowieści na temat soczku czy tez innego ciasteczka niejednokrotnie tak opisywane poetycko jakby sam księżna Walii je piekła, a gdzieś pod koniec wciska tzw datę przydatności do spożycia jest conajmniej nieuczciwe. A na takie coś nie można się zgadzać i przechodzić obok tego obojętnie.
@tamrock no tak, tylko ze Allegro nie zablokuje konta sprzedajacemu tylko co najwyzej usunie aukcje. Prawda?
Tak jak to jest w przypadku tysiecy innych aukcji (konta w grze i inne).
I wracamy do punktu wyjscia: kasa kasa kasa (z prowizji).
Przecież takiej żywności nikt nie może sprzedawać, ani na Allegro, ani w sklepie stacjonarnym.
Na targowiskach i bazarach taka sprzedaz kwitnie.
teraz podobno można sprzedawać przeterminowane kawy, herbaty o ile termin przeterminowania nie jest dłuższy niż 45 dni...