Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:120181459 podaj proszę numer oferty o której piszesz. Sprawdzę, czy będziemy mogli zrobić korektę naliczonej opłaty.
@Client:120181459 na zrzutach nie widać numerów ofert z Allegro Lokalnie, podaj je proszę.
@Client:120181459 opłaty za promowanie są co do zasady bezzwrotne, ale napisz do nas oficjalne zgłoszenie tutaj, a nasi pracownicy zweryfikują czy możemy dokonać korekty Twoich zobowiązań.
przepraszam ze tyle tego jest ale naprawdę nie wiedziałem jak dać ogłoszenie z opcja kup teraz i licytacja do tego parę błędów w opisach a każde wyróżnienie/promowanie kosztowało sądzić można. Ze opłata jest pobierana po jakiś czasie bo tak szkoda żeby nie było można odzyskać środków za wystawienie i zamknięcie aukcji nie czerpiąc z tego funduszu mam sporo do zapłacenia z góry dziękujęi pozdrawiam
@Client:120181459 tak jak napisałam wyżej, napisz proszę do nas zgłoszenie przez formularz kontaktowy, który wskazałam.
Tylko mi pani powiedziała by czy istnieje możliwość żeby w jednej wiadomości zawrzeć wszystkie numery ofert i i czy zarówno z allegro lokalne jak i z Allegro z licytacji
@Client:120181459 Możesz skopiować numery ofert i wkleić je w wiadomość. Nie musisz dodawać zrzutów. Wręcz takie rozwiązanie byłoby wskazane, bo doradca nie będzie ręcznie przepisywał wszystkich numerów.