Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy pierwszy negatywny komentarz znika po 30 dniach?
nie , po roku jak wszystkie
@Dorotheum123 pierwszy negatyw w ciągu 30 nie jest brany do statystyk.
ale jest widoczny w procentach na komentarzach nie mam teraz 100 procent tylko 99,4 i bzdura napisana w negatywie iz nieterminowo wyslana przesylka gdzie sam kupujacy poto zrobil zakup aby dac negatywa ,gdzie dal go nawet o wiele wszczesniej niz mam w formularzu czas da dostawe mimo ze otrzymał o polowe czasu wczesniej ,nikt z obslugi niechce pomóc jakby nie znali swojego regulaminu wieki absurd
@Dorotheum123 allegro nie usunie takich komentarzy tylko ewentualnie wyklucza ze statystyk
zostaje
Temida
@Dorotheum123 chodziło im o to, że jakości sprzedaży nie jest brane ale jest widoczny:)
@Dorotheum123 ocena ma treść mówiącą nie tylko o opóźnieniu
narusza regulamin czy nie narusza ???
@Dorotheum123 tak, wykluczana jest pierwsza negatywna ocena z ostatnich 30 dni.
Dzisiaj pisałem więcej o ocenach w tym wątku.
co to znaczy wykluczona pierwsza negatywna opinia ?
@Dorotheum123 już wyjaśniam.
Z Twojej jakości sprzedaży automatycznie wykluczamy również pierwszą negatywną ocenę z ostatnich 30 dni.
Tu możesz dowiedzieć się więcej.
@Dorotheum123 grzecznie odpowiedz opisując faktyczny przebieg. Czasami odpowiedz powoduje więcej dobrego niż negatyw złego.
niestety to jest bezprawnie aby portal na caly swiat ukazywal nieprawdziwe szkalujace opinie ,i to wbrew regulaminowi wlasnemu na dodatek ,obsluga nawet logicznie niepotrafi dostrzec kiedy i jak i gdzie jest naruszenie regulaminu ,
@Dorotheum123 Powtarzaj sobie codziennie przed zaśnięciem: Sprzedawanie na Allegro nie jest obowiązkowe 🙂
@Dorotheum123 Właśnie dlatego napisałem, to co napisałem 😄
@Dorotheum123 poczytaj to forum w kontekście komentarzy
to zobaczysz co się dzieje na allegro