anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy taka miniaturka jest dozwolona

www_arte_pl
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

wiem, że połączenie dwóch zdjęć w miniaturze aukcji jest dozwolone. Ale czy takie, niestandardowe też jest ok?

www_arte_pl_1-1677160761035.png

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

bo wg mnie @ko_alka  napisała niejasno.

"Na miniaturce pokaż produkt na białym tle (bez dodatkowego tła z podłogi)". Czyli w takiej formie jak pokazałaś i jak ja przerobiłam Twoje pierwotne zdjęcie.

"Jeśli chcesz dodać takie zdjęcia" (czyli w domyśle z widoczną podłogą), "to możesz to zrobić, ale nie w zdjęciu głównym (miniaturze), tylko pozostałych"

Tak samo wszelkie aranżacje możesz pokazywać na kolejnych zdjęciach.

A odpowiedź @ko_alka 

"Ta miniaturka jest niepoprawna. Chodzi o całą połowę, na której nie ma białego tła (jest za to fragment z widoczną podłogą). Zasada jest prosta, pokazuj produkty tylko na białym tle."

To chyba odpowiedź na pierwotne pytanie. Niestety, jak od wielu lat urzęduję na forach internetowych tak pokopanego cytowania, a właściwie jego braku, jak tutaj jeszcze nie spotkałam.

@www_arte_pl "Ja widzę masę innych zdjęć, zrobionych nie wg tych zasad i teraz nie wiem czy ja czegoś nie rozumiem, czy można mieć źle. "

Widać, ze jesteś początkująca 😉 .

Tak, na Allegro są równi i równiejsi i albo się to przyjmuje, albo trzeba się "oddalić".

I odczep sobie ten dywan od kuchenki, bo tak trochę niehalo wychodzi 🤔

oznacz moderatorów

rafal_borowiec
#7 Wielbiciel#

A czy takie miniatury są dozwolone kiedy produkt jest biały? Ewentualnie, co grozi za takie miniatury?: https://allegro.pl/oferta/tasma-rzep-wszywany-25mm-x-25m-haczyk-czarny-15230111283 
 @nat_not 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@rafal_borowiec w przypadku produktów przezroczystych czy białych również obowiązuje białe tło, miniaturę we wskazanej ofercie należy poprawić, aby tło było jednolite białe, bez cieni. 
Tutaj więcej informacji na ten temat. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów