Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy tylko u mnie jest problem z wyszukiwaniem wiadomości w dyskusjach? Wyświetla mi u góry że mam jedną wiadomość w dyskusjach, muszę szukać na kilkunastu stronach i okazuje się że jakaś dyskusja z wiosny została zakończona automatycznie, nie da się tego jakoś przefiltrować? Jak filtruję po "wymaga odpowiedzi" to w ogóle pokazuje takie, gdzie ostatnia wiadomość to moja a potem od allegro, które pyta osobę, która założyła dyskusję czy rozwiązano bo minęło x dni od początku sporu. Kompletnie u mnie to nie działa, dziś dostałem blokadę sprzedaży bo nie odpisałem w ciągu 24 godzin a mi się w ogóle nie pokazywała ani wiadomość u góry (powiadomienie) ani na liście dyskusji też nic nie było bo kontrolnie je przeglądam. Kompletnie to nie działa odkąd się zmienił ten system dyskusji, póki jeszcze mogłem wracałem do starej wersji, która dosyć dobrze działała, nie idealnie też bo filtrowanie "wymaga odpowiedzi" również działało jak chce ale dało się znaleźć dyskusję, w której w ogóle na liście było widać że jest nowa wiadomość.
@ProLsnienie jesteśmy świadomi trudności związanych z filtrowaniem w dyskusjach. Temat jest już zgłoszony i działamy w kwestii poprawienia funkcjonalności.
Ok fajnie, cieszę się że coś z tym działacie. Jednak co w związku z tym że nałożyliście ograniczenia na moje konto? Jak mam prowadzić sprzedaż?
@ProLsnienie widzę, że prowadzisz już z nami korespondencję w sprawie ograniczeń nałożonych na konto. Sama dyskusja jest już zamknięta. Kwestiami ograniczeń konta opiekuje się dział bezpieczeństwa, dlatego zapytania w tej kwestii należy kierować bezpośrednio w korespondencji.
Odpisałem ale brak odpowiedzi.
@ProLsnienie daj nam chwilę na odpowiedź. Poprosiłam o wyższy priorytet dla Twojej korespondencji.
dzięki