Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
czekam prawie tydzień na zweryfikowanie konta bankowego. Czy ten proces zawsze tak długo trwa?
Cześć @Client:87619737, z tego co widzę weryfikację rozpocząłeś 04.10.2025. Weryfikacja dla Przelewy24 trwa do 5 dni roboczych. Jeśli chcesz przyspieszyć ten proces, prześlij do nas potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego za pomocą tego formularza.
Witam, czy mógłbyś podesłać linka bo to co jest powyżej przekierowuje mnie na stronę ogólnie do kontaktu. Liczyłem na to, że sprawa do tego czasu się rozwiąże, ale dalej nie mam zweryfikowanego konta. Dzięki z góry. Pozdrawiam
@Client:87619737 to jest kontakt ogólny, ale jak dobrze opiszesz problem, to sprawa trafi do odpowiedniego działu
@Client:87619737 nie mamy dedykowanego formularza dla kwestii weryfikacji rachunku. Należy kontaktować się przez główny formularz. Poprosiłam o weryfikację Twojego przypadku. Wrócę do Ciebie z informacją.
@Client:87619737 napisaliśmy do Ciebie w korespondencji mailowej 54801504. W odpowiedzi na wiadomość prześlij proszę potwierdzenie płatności.
Super, dziękuję bardzo. Już przesłane.
@Client:87619737 polecamy się 😉