Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłałem paczkę przez DPD przez Allegro. Allegro naliczyło mi 12,99 za tą paczkę. Czy jest możliwość że później będę musiał dopłacić za paczkę która spełnia wszystkie warunki?
Mogą naliczać dopłaty, za różne niezgodności, lepiej rób zdjęcia paczek przed wysyłką, np. na wadze i przy miarce, albo z naklejoną etykietą adresową by mieć pogląd na rozmiar.
Dzięki, moja paczka spełniła wszystkie standardy. A i tak doliczyli mi dopłaty. Według mnie nie wiemy ile zapłacimy. Możesz wysłać mała paczkę a przez kupującego będziesz miał dopłaty.Nie wiesz co on wybierze a Tobie doliczą te dopłaty.
@AS-111-AS
Dla usługi Allegro Kurier DPD przekierowania zlecane przez Adresata, zwroty nieodebranych przesyłek przez Adresata, etc. - nie są objęte tą usługą i opłaty dodatkowe z tego tytułu obciążają Sprzedającego
To wszystko jest dziwne bo wysyłałem 6 dokładnie takich samych przesyłek, 4 z nich były potraktowane jako gabaryt A, a dwie jako D ...
Od kiedy DPD ma gabaryty InPostu?
Jesli jestes pewny ze przesylka miala gabaryt A zglos reklamacje allegro. Mialem kilka przypadkow i zawsze uznawali i wypłacali zwrot
Ja wiem , że nie opłaci się korzystać z takiej formy wysyłki .
Sprawa jest bardzo prosta - korzystaj ze swojego przewoźnika - tam masz wszystko jasno ustalone. Po co Ci Allegro DPD? - żeby dopłacać do wysyłek? To jest chore...