anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czym może być spowodowany spadek sprzedaży

mspawtz
#2 Obserwator

Dzień dobry / Cześć

Od ponad tygodnia zanotowałem totalny spadek sprzedaży po założeniu kont na konkurencyjnych platformach... czy to może być spowodowane bezpośrednio tym?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To że nie ograniczasz się do jednego miejsca sprzedaży to dobrze i nie powinno mieć to wpływu na zbyt. Poczytaj trochę innych wątków bo ostatnio coraz więcej osób zgłasza ten problem i szuka recepty jak go rozwiązać .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mspawtz ja sobota - niedziela nie miałem żadnego zamówienie na allegro, za to na innym portalu wpadło kilka a w sklepie miałem obrót w weekend ja w całym lutym na allegro 😄 więc problem jest na 100 % sortowanie i udziwnienia na allegro, wczoraj klienci na forum zgłaszali ze mają problem z koszykiem, coś się nie wyświetlało na niektórych przeglądarkach itp. wychodzi im bokiem kombinowanie 😞

kosmeteusz
#10 Popularyzator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kosmeteusz tak, ale pod koniec lutego zakończyły się testy trwały równy miesiąc bo też byłem testerem 😞

kosmeteusz
#10 Popularyzator

Tak wygląda to u mnie - część ofert z ukrytą konkurencją, część nie. Myślałem, że bardziej skołować się ludzi nie da ale jednak. Największa sprzedaż oczywiście w jedynej wyświetlonej ofercie, droższej niemal dwukrotnie od najtańszych 😄

Screenshot 2026-03-09 at 12-00-54 Markery i pisaki - Allegro.pl.png

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kosmeteusz daj link do tego wyszukania ?

kosmeteusz
#10 Popularyzator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kosmeteusz to już przegięcie 😞 czyli testy dalej trwają https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/guzik-quot-por%C3%B3wnaj-oferty-quot/m-p/... sprawa poszła do UOKiK o ukrywanie ofert 😞

kosmeteusz
#10 Popularyzator

Można rzec, że rozpoczęły się testy jak można ukryć, że się ukrywa oferty. Do tej pory aukcja albo miała ilość ofert albo nie. Jeśli nie miała to znaczyło, że jest tylko jeden sprzedający. To teraz spróbuj się zorientować w tym.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kosmeteusz tak jako konsument jestem wprowadzany w błąd, ukrywają oferty 😞