Dzień dobry / Cześć
Od ponad tygodnia zanotowałem totalny spadek sprzedaży po założeniu kont na konkurencyjnych platformach... czy to może być spowodowane bezpośrednio tym?
To że nie ograniczasz się do jednego miejsca sprzedaży to dobrze i nie powinno mieć to wpływu na zbyt. Poczytaj trochę innych wątków bo ostatnio coraz więcej osób zgłasza ten problem i szuka recepty jak go rozwiązać .
@mspawtz ja sobota - niedziela nie miałem żadnego zamówienie na allegro, za to na innym portalu wpadło kilka a w sklepie miałem obrót w weekend ja w całym lutym na allegro 😄 więc problem jest na 100 % sortowanie i udziwnienia na allegro, wczoraj klienci na forum zgłaszali ze mają problem z koszykiem, coś się nie wyświetlało na niektórych przeglądarkach itp. wychodzi im bokiem kombinowanie 😞
Ja u siebie widzę zbieżność z tym nowym pomysłem allegro
@kosmeteusz tak, ale pod koniec lutego zakończyły się testy trwały równy miesiąc bo też byłem testerem 😞
Tak wygląda to u mnie - część ofert z ukrytą konkurencją, część nie. Myślałem, że bardziej skołować się ludzi nie da ale jednak. Największa sprzedaż oczywiście w jedynej wyświetlonej ofercie, droższej niemal dwukrotnie od najtańszych 😄
@kosmeteusz daj link do tego wyszukania ?