anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czym może być spowodowany spadek sprzedaży

mspawtz
#1 Nowicjusz

Dzień dobry / Cześć

Od ponad tygodnia zanotowałem totalny spadek sprzedaży po założeniu kont na konkurencyjnych platformach... czy to może być spowodowane bezpośrednio tym?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To że nie ograniczasz się do jednego miejsca sprzedaży to dobrze i nie powinno mieć to wpływu na zbyt. Poczytaj trochę innych wątków bo ostatnio coraz więcej osób zgłasza ten problem i szuka recepty jak go rozwiązać .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mspawtz ja sobota - niedziela nie miałem żadnego zamówienie na allegro, za to na innym portalu wpadło kilka a w sklepie miałem obrót w weekend ja w całym lutym na allegro 😄 więc problem jest na 100 % sortowanie i udziwnienia na allegro, wczoraj klienci na forum zgłaszali ze mają problem z koszykiem, coś się nie wyświetlało na niektórych przeglądarkach itp. wychodzi im bokiem kombinowanie 😞

kosmeteusz
#10 Popularyzator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kosmeteusz tak, ale pod koniec lutego zakończyły się testy trwały równy miesiąc bo też byłem testerem 😞

kosmeteusz
#10 Popularyzator

Tak wygląda to u mnie - część ofert z ukrytą konkurencją, część nie. Myślałem, że bardziej skołować się ludzi nie da ale jednak. Największa sprzedaż oczywiście w jedynej wyświetlonej ofercie, droższej niemal dwukrotnie od najtańszych 😄

Screenshot 2026-03-09 at 12-00-54 Markery i pisaki - Allegro.pl.png

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kosmeteusz daj link do tego wyszukania ?