Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od czwartku czekam na weryfikacje konta firmowego. Wszystko przygotowane mam ale ten proces idzie tak długo i nie widać efektu. Login: X500_PL. Miałem rozpocząć od 3go a dzisiaj już jest 6 czerwca. Jest szansa na akcept.
To samo. Przlewy porobione, skan dowodu wyslany inne niezbędne dane tak samo i co? I Nic. Wysyłają informacje, z pe przekazali do odpowiedniego dzialu i nic wiecej. A firma miała działac już od 3go czerwca. Brawo Allegro
@GodnySprzedawca_ W Twoim zgłoszeniu potrzebny będzie jeszcze przelew weryfikacyjny, jego brak unimożliwa weryfikację.
@X500_PL w przypadku Twojej weryfikacji czekamy na odpowiedź od zespołu zajmującego się tym tematem i muszę poprosić Cię o cierpliwość.
@WF_Wroclaw w Twoim zgłoszeniu brakuje skanu dokumentów lub przelewu.
Pytania na temat konkretnej aktywacji najlepiej zadawać bezpośrednio przez formularz, każdy przypadek jest weryfikowany indywidualnie, a osoby odpowiadające na zgłoszenia, mogą na bieżąco sprawdzić czego brakuje i odpowiedzieć wyczerpująco.
Przepraszam najmocniej ale przelew wykonywałem podczas rejestracji...
@GodnySprzedawca_ w takim razie mogę jedynie poprosić o jego ponowienie lub wyjaśnienie tej sprawy tutaj. Przepraszam za trudności!
mogę wysłać potwierdzenie przelewu..
nie wiem skąd pani bierze takie informacje 🙂
@GodnySprzedawca_ od osób, które zajmują się weryfikacją 🙂 Czy mogę poprosić Cię o wysłanie zgłoszenia bezpośrednio przez formularz i umieszczenie tam potwierdzenia przelewu?
cyrk na kółkach z wami
Każecie wysłać ponownie przelew. I kolejne 3 dni czekania xDDD
proszę pani wyśle dwa potwierdzenia jedno z 03,06,2022
i drugie z dzisiaj bo to są jakieś żarty...
To samo mam u siebie xD. Kolejne czekanie 3 dni na weryfikacje. Haaa tfuuu
to jest makabra 😕
weryfikacja wypłat przeszła pomyślnie, da się przyśpieszyć weryfikacje firmy ?
@GodnySprzedawca_ Widzę, że napisałeś już maila w tej sprawie. W tej sytuacji proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Dobrze 🙂
U mnie takze wyplaty zwreryfikowało teraz jeszcze tylko firma.😆
Superancko 😄
A u Ciebie na jakim etapie jestes? 53%?
@X500_PL Rozumiem, że ta sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowa. Wczoraj został zaakceptowany przelew weryfikacyjny, wniosek wciąż jest w trakcie weryfikacji. Proszę Cię o jeszcze trochę cierpliwości.
Wyslalem znowu wam skan dowodu. Od czwartku nie byliscie w stanie sprawdzic. Prosze o weryfikacje poprawnosci bo przy takim tępie może w lipcu zaczne sprzedawac.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tydzien temu w czwartek wyslalem przelew i wypelnilem dane aby zweryfikowac konto. Po kilku dniach poinformowaliscie, ze macie problem z przetworzeniem przelewu i musialem wczoraj wyslac ponownie przelew. Dzisiaj zaakceptowaliscie ale odrzuciliscie bo rzekomo dowod slabej jakosci (Jakbyscie nie mogli wczesniej poinformowac). Wgrane rano i od tamtego momentu cisza i kolejny tydzien musze czekac aby zatwierdzic dowod osobisty? Planowany start mial byc 3go maja a tutaj sie odwleka. Szkoda, ze ZUS i US nie moze tak czekać.
Login: X500_PL