Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od czwartku czekam na weryfikacje konta firmowego. Wszystko przygotowane mam ale ten proces idzie tak długo i nie widać efektu. Login: X500_PL. Miałem rozpocząć od 3go a dzisiaj już jest 6 czerwca. Jest szansa na akcept.
@X500_PL Konto, z którego tu piszesz, ma status "firmowe zweryfikowane".
Czy obecnie problem z weryfikacją dokumetów dotyczy danych do wypłaty środków z Allegro Finanse?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam chciałem się spytać czy proces weryfikacji konta firmowego można przyśpieszyć? Zależy mi żeby było już jutro aktywne.
@GodnySprzedawca_ Twoje konto jest już firmowe.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Przepraszam najmocniej ale w statusie nic się nie zmieniło dalej pisze ze trwa weryfikacja dlatego pytam, maila tez nie dostałem ze konto firmowe zostało zweryfikowane 😛
Tak, ale nie mam w ogole znizek dla poczatkujacego sprzedawcy i brak smart w zamowieniach. NIP z nową firmą
bo musisz je aktywować mordo xd
Tak, ale w Centrum Znizek nic nie mam PUSTO. Tak jak pakietu startowego m.in brak prowizji takze tego nie mam. Kursow nie moge robic bo od wczoraj wyskakuje mi błąd załadowania kursow.
Chodzi mi o to:https://allegro.pl/kampania/zacznij-sprzedaz/pakiet-powitalny
U mnie jest pusto
@X500_PL jeszcze nie masz pakietu do odebrania w Centrum Zniżek, ponieważ pakiet powitalny jest przyznawany w ciągu 2 dni roboczych od momentu uzyskania statusu konta firmowego 🙂
jak aktywujesz to pamiętaj, allegro daje 100 wyróżnień za darmo i nie zapomnij tego wyłączyć od razy po aktywowaniu bo po 10 dniach cie naliczą 1900 zł bo to po 10 dniach sie odnawia
No jak mam zweryfikowane? Skoro dzisiaj email dostalem aby od nowa dac dowod osobisty i tak wisi juz nie mowie. Ze nie moge wystawiac aukcji i miec pakiet powitalny
mam to samo
60%
przelew został wykonany przy rejestracji...
Cześć @X500_PL @GodnySprzedawca_ @WF_Wroclaw
Czy udało Wam się w końcu zweryfikować konto?
Ja też czekam na to od 2 czerwca, przelewy i skany wysłane tego samego dnia i mieli wciąż 40%.
@nat_not Proszę sprawdzić co tam się dzieje?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Kiedy moge spodziewac sie pakietu powitalnego. Dzisiaj powinien byc a nie ma dalej 😕
@X500_PL Pakiet został aktywowany: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/centrum-znizek/
Zauwazylem. Dluugo to wszystko szło ehh