anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Darmowa prowizja na start

SklepKonPol
#2 Obserwator#

Witam, 

założyłem nowe firmowe konto na allegro (nowy NIP) i dlaczego nie posiadam darmowej prowizji na okres 90dni?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@SklepKonPol Zgodnie z Regulaminem Programu Powitalnego w promocji mogą brać udział wyłącznie nowe konta firmowe w Allegro (niepowiązane z żadnym innym kontem). Nowy NIP nie wystarczy. 

oznacz moderatorów

SklepKonPol
#2 Obserwator#

To rozumiem, że jak mam nową działalność (nowa firma) i powiązałem ze starym kontem to już bonus nie przysługuje ?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@SklepKonPol regulamin ukrócił przepisywanie firm na ciocię czy żonę żeby mieć sprzedaż bez prowizji 🙂  

Skro już kiedyś sprzedawałeś to nie potrzebujesz wsparcia na start bo wiesz jak to działa 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

SklepKonPol
#2 Obserwator#

Okej kumam przepisywanie, ale jeżeli powstaje nowa firma, osobna sprzedaż, osobne faktury to również nie przysługuje "darmowa prowizja" ze względu tylko na to, że powiązałem konta wszystkie w jedno...? 

oznacz moderatorów

SklepKonPol
#2 Obserwator#

Rozumiem, że już to przepadło.. nawet na rozłączę konta?

oznacz moderatorów

SklepKonPol
#2 Obserwator#

*jak

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@SklepKonPol Nie przyznamy Pakietu dla powiązanego konta (nawet jeśli je rozłączysz)

oznacz moderatorów

SklepKonPol
#2 Obserwator#

Czyli wina leży tylko w tym, że powiązałem konta?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@SklepKonPol Nie, nawet jeśli byś tego nie zrobił, to nasz system na bieżąco sprawdza powiązania, zatem i tak byśmy to znaleźli. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@SklepKonPol połączenie nie ma tu znaczenia 😞

1. Program Powitalny skierowany jest do Użytkowników, którzy po raz pierwszy zarejestrowali w Allegro Konto Firma oraz pozytywnie przeszli proces weryfikacji Konta Firma o którym mowa w art. 2.4 Regulaminu Allegro (z uwzględnieniem pozostałych postanowień Regulaminu). Zakładamy, że możesz przystąpić do Programu Powitalnego ponieważ jest to Twoje pierwsze Konto Firma w Allegro i Twoje Konto nie posiada powiązań z innymi Kontami. Jeśli w przeszłości miałaś/miałeś lub teraz masz formalno-prawny lub inny faktyczny związek z jakimkolwiek Kontem Firma, w tym nabyłeś Konto Firma od innego Użytkownika, niestety nie możesz przystąpić do Programu Powitalnego. Pamiętaj także, aby unikać niedozwolonych działań, które wymieniliśmy w pkt 14 poniżej.

________
Κώστας
oznacz moderatorów