Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, pytanie jak w tytule, jezeli chce wystawic przedmiot , mam dostepna opcje wystaw i od razu kieruje na allegro lokalnie. Drugie pytanie dlaczego nie ma platnosci on line na moje konto jak uzytkownika z ofert sprzedawanych na allegro lokalnie. Problem jest tez z widocznoscia ofert wystawionych na allegro lokalnie w wynikach wyszukiwania. Stad chcialabym wystawiac na zwyklym allegro. Dziekuje za pomoc Alice 73.
@Alice73 Klikasz wystaw przedmiot, potem zaznaczasz na dole po prawej stronie odnośnik "dotychczasowy formularz", pokazany za zdjęciu;
Kupujący płaci Ci szybkim przelewem przez Allegro Finanse, albo możesz mu podać numer konta bankowego do zwykłego przelewu bezpośredniego.
Bardzo dziękuję za odpowiedź!
Odnośnie pozostałych komentarzy, proszę zauważyć, że jestem "nowicjusz" zatem nie trudnię się sprzedażą na allegro zawodowo i często. Wystawiłam aukcję raz i szukam odpowiedzi. Nie przyszło mi do głowy, że zwykły formularz allegro będzie schowany gdzieś w dolnej części okna, bo niby dlaczego. Należy postrzegać to, jako celowe działanie allegro.
dziękuję za pomoc. pozdrawiam Alice 73
Jak spojrzysz dokładnie to zauważysz że pod spodem jest ikonka która cię przekieruje na wystawianie na normalnym allegro .