Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wystawiłem 2 miesiące temu motor na sprzedaż dzisiaj dostałem mail o zaległej płatności allegro dlaczego skoro wystawienie ogłoszenia na allegro lokalnie ma być darmowe? Nie mam zamiaru teraz płacić za coś co miało być za darmo.
@caropolonez Bo pewnie nie doczytałeś. Pierwsze wystawienie za darmo, ale kolejne ( wznawia się automatycznie) - płatne.
@caropolonez A przeczytałeś dokładnie warunki przez jaki okres czasu ma być to darmowe ogłoszenie?
@caropolonez a nie była to promocja w motoryzacji wystaw na 10 dni za darmo ? a potem za wznowienie po 10 dniach kasują 😄
Opłata z tytułu publikacji Ogłoszenia w podkategoriach Samochody, Maszyny, Przyczepy i Naczepy oraz Inne Pojazdy i Łodzie, w ramach kategorii „Motoryzacja” wynosi odpowiednio:
a) 4,90 zł dla Ogłoszeń w opcji „Lite”;
b) 24,90 zł dla Ogłoszeń w opcji „Turbo”;
c) 49.90 zł dla Ogłoszeń w opcji „Nitro”;
a w przypadku podkategorii Motocykle i Quady,odpowiednio:
Lite - 1 dzień - 1,90 zł
Turbo - 10 dni - 9,90zł
Nitro - 30 dni - 19,90 zł.
XD ale [edycja], dziękuję za odpowiedź to ja już chyba wolę na **piiip** iść pprzynajmniej tam mi pieniędzy samo nie ściągnie.
@caropolonez na allegro trzeba uważać czytać regulaminy bo często się darmowe promocje wznawiają jako płatne 😞
Szedł ktoś z tą sprawą do UOKiK ? Mam podobną sytuację.
PS: Ciekawe czy ten post też moderatorzy usuną hmm?
@waldemarmroczek Ale z czym do UOKiK-u? Z tym, że komuś nie chciało się przeczytać regulaminu czy warunków promocji?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Tak, wyobraź sobie że celowe działanie poprzez niejasne przedstawienie warunków handlowych narażające konsumenta na koszty bez jego świadomości nawet jak gdzieś jest to zapisane głęboko w regulaminie podchodzi pod UOKiK.
@waldemarmroczek A co konkretnie jest niejasnego w regulaminie, który masz na myśli? Możesz zacytować jakiś niejasny fragment?
Zadałem proste pytanie skoro nie potrafisz na nie odpowiedzieć to po co wciskasz swoje 3grosze? Płacone masz od posta ?
@waldemarmroczek No właśnie, zadałem proste pytanie: która część i którego regulaminu jest niezrozumiała i uzyskałem "odpowiedź" wskazującą na to, że nie ma powodu być zaskoczonym faktem, iż masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Wydało się - za jednego posta dostaję czteropak piwa i paczkę chipsów.
Dzięki za pomoc, zakończmy na tym…