Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgłaszałem kilka razy że inni sprzedający nagminnie używają zdjęć mojego autorstwa do swoich ofert. Dlaczego Allegro nie reaguje ?. Wykonanie dobrych zdjęć wiąże się z kosztami zakupu dobrego sprzętu jak i wkładem pracy i czasu.
Allegro nie reaguje bo stworzony przez nich regulamin oraz katalog na to zezwala a nawet do tego zachęca.
Czyli Allegro nie szanuje swoich klientów. Dobre zdjęcia to ozdoba stron Allegro nie tylko moich ofert. Ponoszę koszty korzystania z platformy i Allegro powinno zabezpieczyć moją pracę ( w tym również zdjęcia ) i pomysł, a zamiast tego rozdaje te pomysły innym sprzedającym którym się nie chce zainwestować w dobre zdjęcia. Szkoda że allegro nie rozdziela zarobków pomiędzy sprzedających...
@DD_Sklep "Czyli Allegro nie szanuje swoich klientów" -to jest oczywista oczywistość 🙂
Smuta prawda jest taka, że kradzież własności intelektualnej jest usankcjonowana w regulaminie, na który się zgadzasz przy każdym logowaniu do serwisu
@DD_Sklep wielkie dzięki w imieniu sprzedawców, sam z takich zdjęć korzystam bo zezwala na to allegro a wręcz zachęca, a Ty wystawiając na allegro wyrażasz na to zgodę 😄
A mnie dwie oferty zostały usunięte z powodem że ktoś zgłosił że używam jego zdjęć. Skoro regulamin zezwala to dlaczego oferty zostały usunięte i dostałem punkty ujemne ? Dziwne to jest dozwolone kopiowanie czy zakazane ?