anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego czas w moich ofertach wydłużono czas dostawy.

majeczka2005-m1
#1 Nowicjusz

Przy moich ofertach pojawił się wydłużony czas dostawy. Wszystkie moje przedmioty wysyłam zgodnie z informacją dla kupujących w ciągu jednego dnia. Zawsze czas dostawy był wyświetlany następnego dnia po wysyłce. Obecnie czas dostawy to środa 7 stycznia. Proszę o interwencje .

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@majeczka2005-m1 Na przewidywany czas dostawy ma wpływ zarówno Twoja skuteczność wysyłki, jak i terminowość przewoźników. Dlatego gdy przewoźnik będziecie mieć opóźnienia (obecnie w związku z trudnymi warunkami atmosferycznymi) – przewidywany czas dostawy może być dłuższy.

Dodatkowo warto pamiętać, że czynników wpływających na przewidywany czas dostawy jest więcej. Z informacjami na ten temat można się zapoznać w tym artykule.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Mam to samo. Wtorek jest święto. Reszta to pewnie zajefajny algorytm wyliczył czas na pdstawie dni świątecznych, gdzie kurierzy nie pracowali i teraz mamy co mamy...

I znowu zaczną sie cyrki w stylu: "zamówiłem na środę, a przyszło w sobotę - wyjechałem na weekend"... Nie ma to jak robić sobie jaja z użytkowników.