anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego kłamiecie o weryfikacji ?

hiacynta1947
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Mogę tylko powiedzieć że większego zakłamania niż tu nie ma, weryfikację prowadzą już dwa tygodnie ale jak to niedouczeni moderatorzy ich szkolenie polega tylko na odbijaniu piłeczki. nawet weryfikacja gdzie opisują że potrzebne tylko zdjęcie tyłu dowodu, to już totalny brak podstawowej wiedzy bo już od dawna dane potrzebne do weryfikacji w nowych dowodach występują na pierwszej stronie takie jak seria dowodu. Druga sprawa to że nie ma możliwości wpisania daty ważności gdyż u osób starszych nie występuje w dowodzie data ważności tylko data wydania, no ale dla nich to wykorzystywanie możliwości do okradania osób starszych. Można prawnie określić że jest to jawna przestępstwo gdzie przetrzymywanie pieniążków i wypłacanie ich potem bez należnych ustawowych odsetek za zwłokę. Mam nadzieje że w końcu się ktoś za to zabierze i doprowadzi do wypłacenia odsetek dla wszystkich użytkowników którzy zostali narażeni na straty finansowe. Mogę tylko obiecać że to jest mój początek bo na tym nie zakończę tej sytuacji a zwłaszcza by w takiej sytuacji odpowiadały mi osoby niekompetentne które zostały tylko wyszkolone do odbijania piłeczki, czyli krótko mówiąc do żerowania na ludziach i starszych ludziach to wszystko ma swoją nazwę ale nie będę się aż tak poniżać. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich odwiedzających.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

LEW433
#21 Demiurg#

🤗

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@hiacynta1947 Cześć. Przykro mi, że czujesz się rozczarowana. Kontynuuj korespondencję mejlową, z pewnością uda się rozwiązać ten problem. 🙂 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Niestety nie czytacie , przetrzymujecie ludziom pieniądze i na tym zarabiacie> może. często przez to że co chwila inny "doradca" odpisuje bez zapoznania się ze sprawa.😡

oznacz moderatorów

hiacynta1947
#8 Zapaleniec#

LEW co to za bzdury piszesz ?? nie zaśmiecaj mojego postu jaki doradca ?? żadnej odpowiedzi nie wiem kim jesteś czy następnym ich ukrytym doradcom niedouczonym ?? czekam na reakcje a nie na bzdury osób bez kwalifikacji prawnej !

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

to czekaj 🤣

oznacz moderatorów

hiacynta1947
#8 Zapaleniec#

Ponawiam swój post bo widzę że szybko go zasypują bezwartościowymi odpowiedziami. Jak mogę ponawiać korespondencję mejlową ?? jak żadnej niema ! po pierwsze żadnej możliwości jako osoba prywatna nie ma kontaktu do Peyu i żadnej możliwości ani kontaktu allegro. Liczy się tylko dla nich oszukiwanie na wstrzymywaniu wypłat. Czekam na poprawną prawnie reakcję.Na każdym forum jak i wszystkich portalach będę opisywać jak to okradają ludzi i tym bardziej starszych ludzi.

Ponowne wyświetlenie

Dzień dobry. Mogę tylko powiedzieć że większego zakłamania niż tu nie ma, weryfikację prowadzą już dwa tygodnie ale jak to niedouczeni moderatorzy ich szkolenie polega tylko na odbijaniu piłeczki. nawet weryfikacja gdzie opisują że potrzebne tylko zdjęcie tyłu dowodu, to już totalny brak podstawowej wiedzy bo już od dawna dane potrzebne do weryfikacji w nowych dowodach występują na pierwszej stronie takie jak seria dowodu. Druga sprawa to że nie ma możliwości wpisania daty ważności gdyż u osób starszych nie występuje w dowodzie data ważności tylko data wydania, no ale dla nich to wykorzystywanie możliwości do okradania osób starszych. Można prawnie określić że jest to jawna przestępstwo gdzie przetrzymywanie pieniążków i wypłacanie ich potem bez należnych ustawowych odsetek za zwłokę. Mam nadzieje że w końcu się ktoś za to zabierze i doprowadzi do wypłacenia odsetek dla wszystkich użytkowników którzy zostali narażeni na straty finansowe. Mogę tylko obiecać że to jest mój początek bo na tym nie zakończę tej sytuacji a zwłaszcza by w takiej sytuacji odpowiadały mi osoby niekompetentne które zostały tylko wyszkolone do odbijania piłeczki, czyli krótko mówiąc do żerowania na ludziach i starszych ludziach to wszystko ma swoją nazwę ale nie będę się aż tak poniżać. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich odwiedzających.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@hiacynta1947 W takim razie prześlij nam potwierdzenie zleconego przelewu weryfikacyjnego mejlowo https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@hiacynta1947 Przesłane potwierdzenie przekazałam do odpowiedniego zespołu — mam nadzieję, że jak najszybciej dane zostaną zweryfikowane przez operatora i będziemy mogli aktywować wypłaty na koncie. 

Potwierdzenie usunęłam z Gadane dla Twojego bezpieczeństwa, ponieważ jest to publiczne forum, a na przelewie znajdują się Twoje dane wrażliwe. 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

Pozdrawiam Panią serdecznie 🙂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Widze że masz swój świat, a to może komplikować życie i czytając twoje wpisy , komplikuje.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@hiacynta1947 " weryfikację prowadzą już dwa tygodnie" 

Niektóre posty tutaj mówią nie o tygodniach a miesiącach - to tak w ramach pocieszenia. 

oznacz moderatorów

QueLord
#11 Animator#

Powodzenia 🤣😂