Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie potrafię wypłacić środków na moje konto, ponieważ w zakładce Środki i historia operacji jest napisane, że wypłaty są nieaktywne. Wcześniej potrafiłam wypłacić środki na moje konto, ale nagle zostało to zablokoawne. W ustawieniach wypłat Przelewy24 i Payu w ustawieniach są aktywne. Jak rozwiązać ten problem?
Ok dzięki za szybką odpowiedź! 😄
@Sparso, z tego, co widzę Twoje konto do wypłat jest aktywne. Obecnie w Allegro Finanse masz ustawione wypłaty na żądanie. Możesz zmienić te ustawienie, by wypłata nastąpiła automatycznie. Zmiany wprowadzisz w zakładce Ustawienia wypłat.
Przycisk [wypłać dostępne środki] w zakładce Środki i historia operacji jest aktywny wyłącznie, gdy na saldzie znajdują się środki.
Co jeśli w moim przypadku mam pieniądze do wypłaty, ale nie mogę ich wypłacić bo jest napisane ,,wypłaty nieaktywne,, oraz jest szary przycisk?
@Alleprince powinnaś aktywować konto do wypłat w tej zakładce, ale w części poświęconej operatorowi PayU. W tej chwili masz aktywne wypłaty z salda operatora Przelewy24, a środki są na saldzie PayU, dlatego tam są "wypłaty nieaktywne", chociaż masz środki.
Weryfikacja w przypadku PayU może potrwać do trzech dni roboczych, dane właściciela konta Allegro i właściela konta w banku muszą być takie same, a przelew weryfikacyjny powinien być wykonany z konta, które zostało podane w formularzu.
Jak zdobyć pieniądze na swoją kartę bez allegro pay?
@keeyssie kliknij proszę "przejdź do banku" i wykonaj przelew weryfikacyjny. Dane konta Allegro i konta w banku muszą być takie same, a przelew musi zostać wykonany z numeru konta podanego w zakładce Ustawienia wypłat, aby weryfikacja się udała.
W przypadku tego operatora weryfikacja może zająć do 3 dni roboczych.
Witam otóż mam na koncie X kwotę przelewy Payu mam aktywne lecz przelewy24 nie,i gdy chcę aktywować pisze ze usługa chwilowo niedostępna, czy jest to problem z mojej strony?
(pieniadze zostały wypłacone przez payu)
@Client:93738306 o jakie konto chodzi? Na tym, z którego tutaj piszesz nie ma środków na koncie ani w PayU, ani w Przelewy24.