Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Wystawiłem przedmiot na licytację , licytujący nie zapłacił za zlicytowany przedmiot, po 5 dniach Allegro unieważniło licytację, a opłata za promowanie ogłoszenia pozostała do zapłacenia ! Dlaczego to Ja sprzedający mam płacić za kogoś kto zrobił sobie jaja licytując Mój towar? Pozbawił innych zakupu, i Mnie możliwości sprzedaży. To licytujący powinien zostać obciążony kosztami nie Ja ? kizok13
płacisz za promowanie / Ty promowałeś, nie kupujący
promowanie towaru jest w kosztach wystawienia przedmiotu ! skoro jakaś gnida licytuje, i nie kupuje !!! to niech płaci !!!
zaproponuj to "gnidzie" / na pewno z chęcią zapłaci
Bardzo śmieszne ! przecież w ten sposób można sobie robić kasę dla Allegro pobijać cenę przedmiotu , i nie kupując, a za promowanie Allegro będzie brać kasę !!! Super działalność 🙂
zaakceptowałeś regulamin wystawiając ofertę / sam się zgodziłeś na warunki, a teraz płacz i zgrzytanie...
zanim wystawisz coś na sprzedaż, może najpierw zapoznaj się z warunkami, regulaminem a nie na huurrrrrrrrrra!!! "sprzedam, bede miał piniondze!!!" ... o kuwa! to cza płacić? ała.....
Ale to na Lokalnie się dzieje bardzo często. Żadna nowość.
Jestem użytkownikiem na allegro od 15 lat kiedyś to było nie do pomyślenia na Allegro? Można było zobaczyć opinie o licytującym, i taką gnidę usunąć , lub zablokować ! by innym nie przeszkadzał !!! Chyba zrezygnuję ze sprzedaży w takim cyrku 🙂 bo to szkoda tracić czas, by sobie gile zabawę urządzały Moim kosztem 🙂