Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam dlaczego moje konto jest zablokowana sprzedasz
ja widzę ale ja zniego nie umiem korzystac podałam kontakt pomocniczy [edycja]
@client11546 To tak nie działa. Allegro kontaktuje się na adres przypisany do konta.
@client11546 Wiktoria poprosiła już o kontakt z Tobą Doradcę, aby pomógł zmienić adres e-mail przypisany do konta.
Ale możesz zrobić to też sama. Wejdź proszę do tej zakładki i w części "e-mail' kliknij proszę "zmień" podaj tam swój adres e-mail (ten który podajesz tutaj w wiadomościach). Następnie zaloguj się ponownie. Po zmianie adresu e-mail nowe wiadomości od nas powinny już do Ciebie dochodzić.
Jeśli zmiana adresu będzie sprawiała Ci trudność poczekaj proszę na kontakt telefoniczny od Doradcy. Możesz też skorzystać z infolinii nr 616 271 777.
Pierwszym krokiem będzie zmiana adresu e-mail, aby wiadomości od nas, od operatora płatności itp. docierały do Ciebie, informacje o blokadzie konta również otrzymasz na adres e-mail, dlatego to ważne, abyś mogła ją odczytać.
dziękuję jestescie najbardziej pomocni na tym allegro
@client11546 dziękuję! Mam nadzieję, że szybko uda się wszystko wyjaśnić, abyś mogła dalej korzystać z konta 🙂
no tak jak odblokują konto??? to będzie morzliwe zmienic pocztę a ta wysoka prowizia to naciągnieta ktos zrobił zakupy i ałtomatychnie wycofał a mnie nabiło prowizię czegonie widzałam o takiej trasakci allegro powino wzią się konto client tak sąa bespieczne nasze konta jako sprzedawca SZOK
mi teżjest przykro żeee obsługa allegro nie jest w stanie rozwiązac problemu to jus moje trzecie konto kture jest zablokwane nicht nie umie zaksięgowac prowizj ktura jest opłacona