Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam dlaczego moje konto jest zablokowana sprzedasz
@client11546 Na Twoje konto została nałożona blokada finansowa. Proszę odpisz na jeden z naszych maili.
ja nie bardzo rozumiem jaka blokada finasowa i za co mam do wysyłki 2 wody nie mogę wypłacic i wysłac klientowi
@client11546 Wysłać możesz a nawet musisz. Blokada nie ma żadnego związku z realizacją zobowiązań wobec kupujących.
jakto wysłac ja nie mogę wypłacic za zamówienie
@client11546 Normalnie.
Kwestia wypłaty środków to sprawa między Tobą a allegro.
Kwestia wysyłki zakupionego towaru to sprawa między Tobą a kupującym.
Dwie odrębne rzeczy.
no nie stety już anulowałam zamóówienia i jestem w kontakcie z kupującym i proszę mi podac rachunek za prowizię miesiąc grudzien 2013 zawszę spłacam o czasię
@client11546 Możesz to zrobić w zakładce rozliczenia z Allegro.
za grudzien prowizia opłacona tam jest to wszystko zawyrzone i czekam na zwrot prowizy za 2 transakcie towar będzie wysłany za pobraniem tak uzgodniłam z kupującym na styczen mam prowizi 107 żeby znalazła się prowizia 100 zł to by było tylko 7 zł
a ja do kogo piszę nie do pracownika allegro???
@client11546 Ty piszesz do nas, natomiast nasze wiadomości trafiają na adres, który masz podany w ustawieniach (tak, to jest to konto, z którego teraz piszesz) i nie jest to adres wskazany przez Ciebie w poprzednim komentarzu. Edytuj go proszę.
ja nie mam jdę na bierząco z prowizią płacę 15 karzdego miesiąca
@client11546 Przykro mi, ale nie jestem w stanie rozwiązać tej kwestii na forum. Proszę, udziel odpowiedzi na maila od doradcy lub umów ponownie rozmowę telefoniczną.
proszę o podanie linku
@client11546 Wiadomość jest na Twojej skrzynce mailowej.
nie ma nic moja poczta [edytowano] kturo podałam jak zakładałam konto za pozwoleniem allegro tam nic nie przychodzi
@client11546 W danych konta masz zupełnie inny adres. Proszę sprawdź to.
Usunęłam Twój adres powyżej, aby nikt go nie wykorzystał.
mój poczta ktura jest dopisana do konta allegro to [edycja] był jest i będzie
moje konto to cliet11546 to jest konto aktywne
@client11546 Jak wejdziesz TUTAJ to zobaczysz jaki adres masz przypisany do tego konta.