Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam
w ciągu 3 tyg moje konto blokowane było juz 3 razy teraz 4 znów na weekend wszystkie zamówienia sa wysyłane ponad 700 zamówień na bieżaco nie mam negatywów , numery paczek sa uzupełniane wysyłam w 24h.
prosze o przyjzenie sie mojej sytuacji któremuś z moderatorów to jest aburdalna sytuacja ktos z konkurencji chce nas zamknac i zniszczyc bo inaczej nie da sie tego tłumaczyc
rozmawiałem z kilkoma osobami rowniez handlujacymi na allegro nikt nie spotkal asie z taka sytuacja zeby tyle razy bylo blokowane konto
prosze o pomoc kazda godzina to moje straty ogromne
@FEHU-LED przykro mi z powodu tej sytuacji i rozumiem Twoje zdenerwowanie, jednak sprawy blokady konta można wyjaśniać tylko z działem bezpieczeństwa. Widzę, że pisałaś już do nas w tej sprawie. Bardzo proszę poczekaj na naszą odpowiedź.
dziękuje Pani Moniko prosze zobaczyc wszystkie wskaźniki obsługi zamówień są na ponad 90%
konkurencja chce nas wykosic
Tak bywa ,że konkurencja zaraz na starcie próbuje pokazać swoją przewagę ale skoro wystawiasz wszystko zgodnie z regulaminem allegro nie powinno w takim przypadku blokować konta tylko za to że ktoś coś na ciebie nagadał nie mając dowodów twojej winy a jeśli po weryfikacji allegro wychodzi że jesteś czysty to ten kto zgłosił powinien liczyć na kłopoty.
czy jest mozliwy kontakt z kierownikiem działu bezpieczeństwa?
@FEHU-LED Poproś o taką możliwość w korespondencji, którą prowadzisz w tej sprawie.
prosilsam brak kontaktu od rana
WITAM
PROSZE O POMOC JAK TO JEST MOZLIWE ZE WCZORAJ MI ODBLOKOWALI KONTO DZISIAJ RANO PANN MAREK PISZE ZE KONTO ODBLOKOWANE O 11,03 A PO 10 MINUTACH ZNOW MI BLOKUJE KONTO TO JEST ABSURD!!
Dlaczego moja wypowiedź została skasowana? Napisałam, że w temacie o oszustwach użytkownicy prosili o blokadę wiele kont i żeby FEHU-LED sprawdził czy i kto może tam spowodował blokadę jego konta.
Pewnie dlatego że aby móc bezkarnie nazwać kogoś oszustem trzeba mieć wyrok który na to pozwala. Zanim nie zostanie mu udowodniona wina nie jest prawnie jeszcze oszustem .