Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałam zlecenie wystawienia przedmiotu na Allegro Lokalnie - W ramach pracy na zlecenie.
Wszystko dodałam zgodnie z instrukcją od zleceniodawcy, dodałam ogłoszenie u siebie na koncie Allegro, a za chwilę dostałam e-mail, że moje konto zostało zawieszone.
Nie mam pojęcia z jakich powodów i dlaczego. Dodam, że nikt nic nie kupił bo oferta została wystawiona, ale nikt nie kupił nic...
@MilenaMiley I bardzo dobrze, że Ci konto zablokowali. Prawdopodobnie to Cię uratuje od większych problemów (mam nadzieję).
Nie pchaj się w "prace na zlecenie" gdzie zostajesz słupem. To Ty będziesz odpowiadała i musiała zwrócić środki ewentualnemu kupującemu, jeżeli zostanie oszukany i nie otrzyma przedmiotu. Chyba niepotrzebne Ci takie problemy i ciąganie po komisariatach?
Tak z ciekawości, co i za ile wystawiłaś?
@MilenaMiley no i chwała działowi bezpieczeństwa, uratowali Cię przed komornikiem i problemami, zapomnij o wystawianiu produktów na własnym koncie, jak już niech Ci pracodawca da dostęp jako pracownik do konta firmowego i wtedy wystawiaj !!!
Robiąc to ze swojego bierzesz na siebie całą odpowiedzialność przez 2 lata za to sprzedałaś 🙂