anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego moje oferty spadły na koniec listy wyszukiwania?

SUMDO
#7 Wielbiciel#

Mam konto na Allegro od ponad roku. Prowadzę je jako "dodatek" do głównej działalności. Ostatnimi czasy wypromowałem ofertę- sprzedaż szła całkiem dobrze, jestem Super Sprzedawcą, także szybko w swojej niszy znalazłem się na 1 miejscu w liście ofert. Aż tu nagle, nie wiadomo skąd, wszystkie oferty (łącznie z tą promowaną) spadły na koniec list. O co chodzi? Oceny mam pozytywne, wszystko gra, a tu takie coś... Komuś się to już przydarzyło ? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg#

@SUMDO bo aukcje się wznawiają nawet jak są bezterminowe, bo allegro ma swój algorytm, bo liczą do jakości różne cuda o których nie mamy pojęcia i nie są ogólnie dostępne co by nie manipulować itp.

Wyczyść przeglądarkę lub sprawdź na innym kompie, może historia coś zmienia, po za tym jak to sprawdzasz ? wchodzisz w kategorię czy wpisujesz nazwę produktu ? rożne ustawienia generują różne ustawienie produktów 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

SUMDO
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź. Niestety już wiem, co było przyczyną... Pani z pomocy Allegro powiedziała, że odjęli mi 950 pkt za brak odpowiedzi kupującemu. Tylko nie wezmą pod uwagę tego, że kupujący zamówił produkt z własnym nadrukiem i zamiast opisać szczegóły w wiadomości do sprzedającego, wysłał je przez czat. Może powinienem odpowiedzieć, ale tego nie zrobiłem. Szybko obsłużyłem kupującego, który kilka dni później wystawił mi pozytywną ocenę... Wszyscy zadowoleni, tylko nie Allegro.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Niektórym do zadowolenia nie wiele potrzeba ale allegro cieszy tylko znaczący wzrost zysków ze swoich użytkowników.

oznacz moderatorów