Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wystawiłem na Allegro książki i mimo, że są one w mojej zakładce - aktywne ogłoszenia, to nie można ich znaleźć w wyszukiwarce Allegro. Minęło kilka godzin od wystawienia a moich aukcji nie ma na Allegro. Dlaczego tak się dzieje? Jak w takim razie mam zapłacić za wystawienie skoro ich nie ma?
Poczekaj jeszcze trochę ,nieraz aukcje wchodzą z lekkim opóźnieniem z winy serwerów allegro.
Dziękuję za odpowiedź. Zawsze pojawiały się moje aukcje w ciągu kilku minut a dzisiaj to już jest kilka godzin. Poczekam jeszcze, może coś ruszy.
Ok na Allego lokalnie jest, ale czemu nie ma nadal na Allegro głównej stronie? Napisane mam, że wyświetlone jest na Allegro Lokalnie i Allegro, ale na tym ostatnim nadal nie ma 😞
Tak czasem"muli".☹️
Ja tam widzę twoje oferty książek, podaj o jakie chodzi.
Dziękuję za odpowiedź. Tak są 3 widoczne, ale wystawione w zeszłym tygodniu. Dzisiaj wystawiłem kilka i nadal ich nie ma np. Birth Of Japan's Postwar Constitution Koseki Tokyo
Dziękuję za odpowiedź. Zawsze pojawiały się moje aukcje w ciągu kilku minut a dzisiaj to już jest kilka godzin. Poczekam jeszcze, może coś ruszy.