Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Mam problem z zalogowaniem się do Allegro Analitycs. Moje konto zostało założone, żebym mógł logować się na konto firmowe. Zostało założone dzisiaj około 8.30 dzisiaj.
Powinienem mieć dostęp z mojego konta na Analitycs, ale nie mogę się zalogować. Co powinienem zrobić w takiej sytuacji? Mam e-mail z potwierdzeniem dostępu do Analitycs, ale nie mam do niego dostępu.
Abonament masz? Dostęp do Allegro Analytics otrzymasz, gdy kupisz Abonament na Allegro.
Moje konto niema, ale konto które nadaje mi uprawnienia ma abonament Profesjonalny
Uprawnienie ma status "Aktywny", ale nigdzie nie mogę znaleźć opcji wejścia do Anlitycs. Cały czas Allegro prosi mnie o zakup abonamentu.
@Client:118445088 jeśli osoba, która nadała Ci uprawnienia w tej zakładce udostępniła Ci Allegro Analitycs, tak to wygląda:
To sprawdź proszę, czy wchodząc w zakładkę Moje konto nie możesz wejść na Allegro Analytics, jeśli uprawnienia zostały nadane na koncie z którego piszesz, to spróbuj też tutaj.
Jeśli to nie pomoże, podaj proszę login osoby, która nadała Ci uprawnienie, jeśli nie chcesz pisać na forum, prześlij go na adres spolecznosc@allegro.pl w treści wiadomości wklej proszę link do tego wątku.
@Client:118445088 dziękuję za wiadomość (jeśli to e-mail od Was, bo nie było w nim linka do wątku), ale temat ten sam 😉
W e-mailu widoczne jest konto, które ma uprawnienia, czy to konto na którym próbujesz wejść do Allegro Analytics? Czy możesz podać ID tego konta? Sprawdzisz je wchodząc wejdź na stronę https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/ustawienia po wejściu zobaczysz swoje ID, po ?sellerId=.