Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego przelewy24 od miesiąca nie wypłaca mi zgromadzonych srodkow ? Weryfikują zweryfikowane konto i się nie odpisują na wiadomości.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomóżcie zrozumieć.
Tak jestem pewien bo za wyslanie 1 zl zaplacilem 70 $ . Takich rzeczy sie nie zapomina. Zaplacilem kilka lat temu i przez kilka lat byly robione regularnie wyplat . Co sie stalo ze sie urwaly ? Moze Przelewy24 zbieraja pieniadze na wykupienie DotPay i im troche brakuje ?Czy konsultant ktory nie odzywa sie od 4 dni nie powinien tego sprawdzic ? Ludzie to nie sa zarty to jest juz 26 tys zl. Jak mam wysylac towar? a najgorsze jest to ze nadal kupujacy wplacaja przez przelewy24 i nie mozna tego wylaczyc. KPINY I JAJA Z KLIJENTOW ROBICIE
Co jakiś czas Allegro wymaga aby aktualizować dane - oprócz przelewu na 1 złoty należy przesłać skan paszportu i odczekać 5 dni roboczych
To moze wymagac ale nie musi blokowac wyplat przez miesiac czasu. Mozna to zrobic wyplacajac srodki
Moze jakis nowy pomysl jak mam odzyskac od przelewy24 30 tys zl ?
Dziekuje ze dzialacie ale ja nie mam juz pieniedzy na wysylki i na zakup nowego towaru. Od dzis nie przyjmuje niestety wplat od klijentow ktorzy beda placic przez Przelewy24 . Bede je zwracal i prosil o nowe zakupy i oplacenie przez Payu. Bede ich przepraszal i tlumaczyl cala sytulacje 😞