Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@adams2x1 Widzę 3 twoje ogłoszenia, ten błąd raczej wynika z czegoś innego.
No właśnie chodzi o 4 ogłoszenie, które samoczynnie 2 razy zamknęło się samo po kilku minutach od jego wystawienia. Co robić w takim przypadku?
a co było wystawiane
Numizmaty-monety
@adams2x1 Wiesz w niektórych kategoriach są obostrzenia np monetach:https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-i-edycja-oferty/kto-moze-wystawiac-przedmioty...
No to nieźle pojechane-może być moneta srebrna i platynowa, ale złota już nie. Dzięki za pomoc.
@adams2x1 Czyli się wyjaśniło?
Tak. Dzięki.
Witaj, @adams2x1.
Widzę, że ktoś zmienił Twój wybór i przyznał rozwiązanie problemu innej osobie. Możesz napisać, czy sam to zrobiłeś i czy zgadzasz się z takim obrotem sprawy?
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Zrobił to @msniezek . Dziwne, że tym razem nie zaważyło "żebranie o rozwiązanie". Gdy mi się raz zdarzyło zwrócić uwagę pytającemu, że zaznaczył nieprawidłowe rozwiązanie i że może to zmienić, dano mi blokadę wypowiedzi na AG. Poza tym zabrano mi przekierowane na mnie rozwiązanie, choć mój post był rozwiązaniem.
Przepraszam. Pierwszy raz tu coś pisałem i mogłem coś kliknąć nie tak jak trzeba. Jak ktoś to poprawił to dzięki.
@adams2x1 Jeśli ktoś powinien tu kogoś przepraszać, to akurat Ciebie "pan" z instrumentem w awatarze, bo nocą z soboty na niedzielę pozwolił sobie zamieścić tu spreparowaną (rzekomo Twoją, bo padł w niej m.in. Twój login) rozmowę z @pulkownik66 dot. przyznania rozwiązania.
Post został usunięty przez administrację wczoraj rano, a był w formie zrzutu ekranu telefonu przedstawiającego rozmowę na messengerze.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
małe podjazdy owszem
ale tu się powoli jakieś błoto i maź wylewa
@Knowhere No i prawdopodobnie przeszło by to po mnie jak po kaczce, gdyby nie fakt wciągania w to @adams2x1 / niewinny / gdzie w jakiś dziwny sposób mógł bym żądać od niego rozwiązania. Tak! należało się rozwiązanie dla @LEW433 i jako nieobeznanego w temacie nowego uczestnika, poinformowałem we wpisie @adams2x1 o rozwiązaniu. Z tego co pamiętam to nie można samemu dawać sobie rozwiązania. Ciśnieniowcy na punkty i rozwiązania obmyślili chytry plan, który miał mi zapewne zaszkodzić i oszkalować mnie na tym forum. Nie tędy droga panie melomanie z fortepianinem, a preparowanie mojej rzekomej rozmowy z kimkolwiek, to dość śliska sprawa i w ten sposób zacząłeś stąpać po cienkiej linie nad przepaścią.
@pulkownik66 Dzięki, ja o nic nie żebrałem, może należy się rozwiązanie "królowej". Z tym nikt by nie polemizował.🤣
@pulkownik66 "Z tego co pamiętam to nie można samemu dawać sobie rozwiązania" - nie można dać sobie wpunkta, ale rozwiązanie już owszem.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere jasne- fizycznie można sobie dać rozwiązanie klikając, ale nie można🤣 bo jak się góra kapnie, lub ktoś się górze wyspowiada, to i tak odbiorą. Czyli tak niby-😉 moszna a nie moszna.