anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego tylko moje oferty łamiące regulamin są usuwane?

GamesSh0p
#7 Wielbiciel#

Dlaczego allegro usuwa moje oferty a innym nie? Moje oferty potrafią być usunięte w 12 godzin a oferty innych wystawione są już kilka tygodni. Napisałem do allegro i wysłałem link do ofert tydzień później oferty dalej są aktywne. Czy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego tak jest?

,,Na Allegro nie możesz oferować stałego lub czasowego dostępu do konta umożliwiającego obsługę i granie w gry komputerowe, gry na konsole lub gry mobilne lub inne usługi jak np. ich nabywanie, instalacja, przechowywanie, recenzowanie, śledzenie statystyk.

Sprzedaż dostępu do kont z grami dotyczy takich platform jak np. Steam, Epic Games Store, GOG, uPlay, Origin, PlayStation Network, Xbox Live."

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

RED
#21 Demiurg#

regulamin allegro jasno definiuje co można tu sprzedawać a co nie

sprzedawać czegoś co nie jest Twoją własnością lub gdy nie masz do tego prawa nie można

twoje pytanie powinno brzmieć dlaczego ja nie mogę łamać regulaminu allegro, a inni mogą?

i tu szukaj powodów?

- teorie foliarskie i spiskowe i wyssane z palca (jak w tytusie) typu mafia, opłacanie, łapówki, znajomości, automat losujący lub świstak wybiera, pegasus i itp

- serwis udaje, że usuwa takie oferty, robi coś symbolicznie by pokazać, że działa a i tak zarabia na takich ofertach

oznacz moderatorów

GamesSh0p
#7 Wielbiciel#

Nie rozumiem dlaczego usuwa tylko moje.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@GamesSh0p nie usuwamy tylko Twoich ofert. Usuwamy wszystkie, które łamią nasz regulamin. Rozumiem, że zgłosiłeś do nas oferty, a później zobaczyłeś, że były ponownie aktywne być może oferty, które nam zgłosiłeś zostały później wznowione. Nie godzimy się na takie działanie. Czy mogę poprosić Cię o podesłanie numerów tych ofert? Przekażę je do odpowiedniego działu i jeśli łamią nasz regulamin zostaną usunięte. 
Każdą ofertę możesz do nas zgłosić za pomocą przycisku "zgłos naruszenie zasad".

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

GamesSh0p
#7 Wielbiciel#

Nie usuwacie gdyby były usunięte to sprzedający nie miałby 60 sprzedaży w 1 dzień

oznacz moderatorów