Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego allegro usuwa moje oferty a innym nie? Moje oferty potrafią być usunięte w 12 godzin a oferty innych wystawione są już kilka tygodni. Napisałem do allegro i wysłałem link do ofert tydzień później oferty dalej są aktywne. Czy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego tak jest?
,,Na Allegro nie możesz oferować stałego lub czasowego dostępu do konta umożliwiającego obsługę i granie w gry komputerowe, gry na konsole lub gry mobilne lub inne usługi jak np. ich nabywanie, instalacja, przechowywanie, recenzowanie, śledzenie statystyk.
Sprzedaż dostępu do kont z grami dotyczy takich platform jak np. Steam, Epic Games Store, GOG, uPlay, Origin, PlayStation Network, Xbox Live."
regulamin allegro jasno definiuje co można tu sprzedawać a co nie
sprzedawać czegoś co nie jest Twoją własnością lub gdy nie masz do tego prawa nie można
twoje pytanie powinno brzmieć dlaczego ja nie mogę łamać regulaminu allegro, a inni mogą?
i tu szukaj powodów?
- teorie foliarskie i spiskowe i wyssane z palca (jak w tytusie) typu mafia, opłacanie, łapówki, znajomości, automat losujący lub świstak wybiera, pegasus i itp
- serwis udaje, że usuwa takie oferty, robi coś symbolicznie by pokazać, że działa a i tak zarabia na takich ofertach
Nie rozumiem dlaczego usuwa tylko moje.
@GamesSh0p nie usuwamy tylko Twoich ofert. Usuwamy wszystkie, które łamią nasz regulamin. Rozumiem, że zgłosiłeś do nas oferty, a później zobaczyłeś, że były ponownie aktywne być może oferty, które nam zgłosiłeś zostały później wznowione. Nie godzimy się na takie działanie. Czy mogę poprosić Cię o podesłanie numerów tych ofert? Przekażę je do odpowiedniego działu i jeśli łamią nasz regulamin zostaną usunięte.
Każdą ofertę możesz do nas zgłosić za pomocą przycisku "zgłos naruszenie zasad".
Nie usuwacie gdyby były usunięte to sprzedający nie miałby 60 sprzedaży w 1 dzień