Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. co jest grane kiedy po sprzedaży danego przedmiotu klikam w ta oferte i pokazuje mi się żółte okno sprzedawca zmienił oferte "zobacz aktualizacje". Po kliknięciu okauje się ze cena jest obniżona.. Nie wiem skąd to, nie biorę udziału w żadnych zniżkach . Wydaje mi się że nie jest to Allegro Ceny bo nie dostałam żadnego info. Dziękuję za pomoc
Informacja taka pojawia się po każdej sprzedaży, bo po niej zawsze jest zmiana choćby ilości dostępnych sztuk, a także cena jeśli się zmieniła, formy dostawy, płatności i tysiące innych zmiennych oferty.
Jeśli po zakupie widzisz zaktualizowaną ofertę w cenie niższej to oznacza, że sprzedawca obniżył cenę produktu od czasu twojego zakupu.
To pisze sprzedający nie kupujący. Pisze że nie zmienił i ....🤔
@ForHomeForKids podaj proszę przykładową ofertę, w której zauważyłeś obniżkę ceny.
To, czy oferta bierze udział w programie Allegro Ceny możesz sprawdzić w tej zakładce.
Natomiast tutaj możesz sprawdzić czy Twoje oferty biorą udział w specjalnych kampaniach, które mogłyby wpłynąć na zmianę ceny.
Dzięki za podpowiedź
Ale sprawdziłam po linkach które udostepniłaś i nie widzę zeby jakakolwiek oferta brała udział w kampanii.
Przykładowy Link
MjAyMS0xMS0zMFQwNTo0NzowOC40OTVaO3NlbGxlcjsyZjNlMWNjODBlNjYyYzBlMGMwZTMxNzFlNTZhM2FiZmJmN2QwYzE3MGRiMGJkMGQ4YzNlZjkyNTA0NzlmNWRj
Dodam, że pojawia się taka informacja po każdorazowym zakupie danego przedmiotu, na kolejne zakupy jest obniżona cena. Nie przypominam sobie żebym gdzieś to ustawiała.. A kiedy poprawiam cenę na docelową , to na siłę pcha mi się oferta niższa.. Już nie wiem o co kmn
Suchy basen minky z piłkami 200szt. - zające szare 11441878163 - Allegro.pl sory za poprzedniego linka
@ForHomeForKids dziękuję! Konsultuję tą sprawę i gdy tylko otrzymam odpowiedź to wrócę tu z odpowiedzią.
@ForHomeForKids przepraszam, że musiałaś czekać. Sprawdziliśmy to dokładnie i do zmiany ceny w ofercie doszło 30.11.2021 za pośrednictwem API. Nie mamy wglądu do ustawień zewnętrznych aplikacji, dlatego bardzo proszę skontaktuj się z administratorem narzędzia, z którgo korzystasz, aby ustalić jakie ustawienia miały wpływ na zmianę ceny.