anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego w punkcie dpd nie mogę nadać paczki?

Jubon-shop
#7 Wielbiciel#

Witam

Mam zamówienie składające się z 2 przesyłek kurierem dpd. Jedna przesyłka szła z hurtowni drugą mam wysłać od siebie. Etykiety wygenerowane. Przesyłka z hurtowni ruszyła w drogę natomiast mam problem z przesyłka która muszę nadać w punkcie DPD. Podczas skanowania etykiety w punkcie dpd nie odnajduje przesyłki!  Jak wyszukuję przesyłkę na stronie dpd to jest informacja, że przesyłka została zarejestrowana i czeka na nadanie. Problem ze nie mogę jej nadać. Problem z etykietą czy może coś innego? Muszę nadać paczkę jak najszybciej. 

Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Jubon-shop Generowałaś etykietę przez narzędzie Wysyłam z Allegro? O które zamówienie chodzi?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Jubon-shop
#7 Wielbiciel#

Etykieta generowana za pomocą wysyłam z allegro. zamówienie nr bba96890-7c90-11ed-be11-175791282f59.

oznacz moderatorów

Jubon-shop
#7 Wielbiciel#

Chodzi o etykietę nr 1000543129195U  (2z3) .  1 z 3 była najwidoczniej ok bo paczka ruszyła w drogę. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Jubon-shop Przepraszam za długi czas oczekiwania na odpowiedź. Dostałam informację, że nadawałeś wielopaczkę. W tej sytuacji wszystkie przesyłki powinny być nadane jednocześnie. Jeśli chcesz nadawać je osobno, powinieneś generować osobne etykiety.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Jubon-shop
#7 Wielbiciel#

Czyli w momencie kiedy robię nadaj paczkę, zamiast dodania kolejnej przesyłki powinnam zakończyć, pobrać etykietę i ponownie rozpocząć od nadaj paczkę? Będzie to możliwe? 

oznacz moderatorów