Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam zamówienie składające się z 2 przesyłek kurierem dpd. Jedna przesyłka szła z hurtowni drugą mam wysłać od siebie. Etykiety wygenerowane. Przesyłka z hurtowni ruszyła w drogę natomiast mam problem z przesyłka która muszę nadać w punkcie DPD. Podczas skanowania etykiety w punkcie dpd nie odnajduje przesyłki! Jak wyszukuję przesyłkę na stronie dpd to jest informacja, że przesyłka została zarejestrowana i czeka na nadanie. Problem ze nie mogę jej nadać. Problem z etykietą czy może coś innego? Muszę nadać paczkę jak najszybciej.
Dziękuję za pomoc.
@Jubon-shop Generowałaś etykietę przez narzędzie Wysyłam z Allegro? O które zamówienie chodzi?
Etykieta generowana za pomocą wysyłam z allegro. zamówienie nr bba96890-7c90-11ed-be11-175791282f59.
Chodzi o etykietę nr 1000543129195U (2z3) . 1 z 3 była najwidoczniej ok bo paczka ruszyła w drogę.
@Jubon-shop Przepraszam za długi czas oczekiwania na odpowiedź. Dostałam informację, że nadawałeś wielopaczkę. W tej sytuacji wszystkie przesyłki powinny być nadane jednocześnie. Jeśli chcesz nadawać je osobno, powinieneś generować osobne etykiety.
Czyli w momencie kiedy robię nadaj paczkę, zamiast dodania kolejnej przesyłki powinnam zakończyć, pobrać etykietę i ponownie rozpocząć od nadaj paczkę? Będzie to możliwe?