Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam pytanie dotyczące skuteczności wysyłki tego samego dnia. Na swoich aukcjach deklaruję wysyłkę w ciągu 2 dni roboczych. Przeważnie wysyłamy paczki tego samego dnia, bądź dzień później bo tak podjeżdżają kurierzy. Na statystykach mamy wysyłkę w terminie 99%, zamówienia wysłane tego samego dnia 0%, a uzupełnione numery przesyłek 100%. Z czego wynika to 0% w drugim przypadku? Jest znaczna ilość paczek, gdzie przy zamówieniu złożonym rano kurier tego samego dnia odbiera przesyłkę? W załączniku screen kawałka raportu gdzie widać, że wysyłka była tego samego dnia. Bardzo proszę o pomoc
15 lutego zmieniło się liczenie statystyk może to jest przyczyną.
Allegro zmieniło system liczenia czasów wysyłki i teraz nie warto się starać wysyłać szybciej niż deklarujesz bo i tak punkty mogą odjąć.
Kupujący oczekują szybkich wysyłek tylko coraz częściej nie mają czasu żeby odebrać z paczkomatu.
A sąsiad 2 ulice dalej oddał mi towar bo wyobrażał sobie że jest to coś innego.🤣 Myślę że jednak niepotrzebnie ludzie brali tą szprycę na COVID.
Dziwne. Miałam ustawione na 24h. Ale przeważnie co do południa, czasem popołudnia zeszło było wysyłane tego samego dnia i miałam po zmianach cały czas przy wysyłce tego samego dnia 16-17%. U Ciebie kurier powinien dawać chyba lepsze wyniki niż paczkomat...