Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie zrobiłem żadnego błędu przy wstawianiu -Wręcz przeciwnie szukałem gdzie ta funkcja się podziała. Gdy wstawiałem ponownie poprzednie oferty ,których licytacja zakończyła się. Funkcja kup teraz pojawiła się.Ponowne usuwanie i wstawianie nie rozwiązuje problemy bo w ślad za tym nie idzie zwrot opłaty za wstawienie. Prosze o wyjaśnienie tego dziwnego systemu.
A w której ofercie?
@miro226 Tu jest
Jak zaznaczysz okienko "licytacja" to wtedy będziesz mógł podać cenę.
Jak zwykle "usprawnienie" Allegro poszło sobie nie w tym kierunku co powinno > no ale ktoś dostał za to kasę
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Cena wywoławcza i licytacja to nie jest to samo i czyni różnicę od funkcji "Kup teraz" . A ta funkcja zniknęła.
@miro226 To okienko na górze bez nazwy to jest właśnie "kup teraz" ( na przykładzie 70) > a pod licytacja jest cena wywoławcza (na przykładzie to 50)
@miro226 Podaj numery ofert, których dotyczy ten problem.
To nie problem tylko Wasze kolejne utrudniające życie usprawnienie. Od wczoraj też to mam. Kolejne nikomu nie potrzebne, bezsensowne klikanie...
Podaje jako przykład wystawionego obrazu nr: 15468406432- dotyczy to wszystkich trzech obrazów wystawionych do licytacji bez funkcji "Kup Teraz"