Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chcę dodać oferte sprzedaży przez formularz. Dodajac zdjęcia niestety ale nie mogę dodać ( inne oferty z innymi zdjęciami przeszły bez problemu). Zaznacze ze robione jednym i tym samym telefonem. Miał ktoś taki Problem ? Jak to rozwiązać? Może jakis specjalny program do obróbki zdjęć ? Pozdrawiam
@floormatsGlobal doprecyzuj, dlaczego nie możesz? Pojawia Ci się jakiś komunikat? Podeślij zrzut ekranu.
Dziękuje za szybką odpwiedz. Doślę zdjęcie jak będę dodawał ofertę. PS. Gdyby nie ten błąd miałbym ponad 120 ofert sprzedazy 🙂
@floormatsGlobal Jaki jest rozmiar zdjęcia, które próbujesz dodać? Czy problem występuje również wtedy, gdy korzystasz z innej przeglądarki?
rozmiar zdjęcia 9,6MB i 11 MB . Zdjęcia robione tym samym telefonem. Cały czas z jednej przeglądarki korzystam z CHROME
@floormatsGlobal Sprawdź czy problem pojawi się kiedy skorzystasz z innej przeglądarki. Zweryfikuj też czy zdjęcia spełniają warunki wymienione tutaj.
Zdjęcia raz jeszcze pomniejszyłem ( wcześniej też juz raz pomniejszałem) i teraz zadziałało i już dodaje nowe oferty :DDD dzięki za pomoc i światełko w tunelu w tym kierunku. Pozdrawiam