Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupił bym u Pana wszystkie 9 sztuk, tylko jakby mógł Pan dodać opcję wysyłki jakaś inna gdyż mam kupon na allegro i nie mogę go wykorzystać do produktu z opcją wysyłki elektrycznej.
Pozdrawiam
Chciałbym się dowiedzieć czy nie była to próba oszustwa?
A to prawa ze nie da się wykorzystać kuponu ale jak inaczej to wysłać?
Ano, to je prawa, ze nie da się😁
@ma1950 to nie musi być oszustwo, ale jak masz wysłać cyfrowy przedmiot inaczej, niż wysyłką e-mail. Kupon kupującego nie zadziała również ze względu na kategorię, więc lepiej żeby wykorzystał go na inne zakupy 🙂
Dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam
la_nika To ja tak przy okazji mam głupie pytanie. A jak mam wysłać przedmiot elektroniczny przesyłką elektroniczną? Już kiedyś pytałam i nie dostałam odpowiedzi. Na starym koncie taka opcja w cenniku jest. Na nowym nie ma. I nie ma w opcjach do wyboru. Czyli do wyboru tylko odbiór osobisty albo dostawa własna sprzedawcy. Chyba ślepa nie jestem, bo widzę, że sprzedawcy wystawiają z dostawą własną sprzedawcy...
@AnnaG-Antyki Wysyłkę e-mail możesz wybrać w pierwszym kroku, uzupełniając "wysyłam z":
O ja Cię. Wszystkie cenniki przejrzałam z 20 razy ale zajrzenie tu mi do głowy nie przyszło. Na pocieszenie dla własnej ślepoty powiem, że nie tylko mnie, bo serio nowsze konta z dostawą własną wystawiają... Specjalnie to sprawdzałam jak znaleźć nie mogłam...
Pięknie dziękuję nat_not 🙂