Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Mam problem z wystawieniem oferty na powiązanym koncie sprawdziłam i dostosowałam metody dostawy i cały czas mam komunikat
Są problemy na kontach powiązanych przy zwrotach środków , może to ma na to wpływ?
@DoraPieknyDom czy na tym powiązanym na koncie, na którym wystawiasz ofertę stworzyłaś cennik dostawy i to jego dodajesz podczas wystawiania oferty?
Tak cennik jest stworzony aktualny na wszystkich kontach i zawsze działał Może to wina serwisu
teraz nawet nie mogę zmienić ilości sztuk na powiązanym koncie
@DoraPieknyDom podaj proszę login powiązanego konta.
GryfneGardiny
@DoraPieknyDom @GryfneGardiny a czy możesz podesłać jeszcze zrzut ekranu z komunikatem, o którym piszesz. Były dzisiaj problemy z kontami powiązanymi, ale nie dokładnie takie, więc zrzut pomoże zweryfikować, czy jest to ze sobą powiązane.
jeden jest taki jak próbuje wystawić aukcję z konta na drugie jako wystaw podobną
Drugi jak próbuje edytować aukcję na powiązanym koncie nie otwiera się żadna aukcja
Nie udało nam się zebrać danych potrzebnych do wyświetlenia strony. Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę.
@DoraPieknyDom dzięki! Czyli jest to powiązane. Dopisuję Twoje zgłoszenie do zadania dla Działu technicznego i dam znać, gdy otrzymam informacje w tej sprawie.
Dziękuje
@DoraPieknyDom @GryfneGardiny otrzymałam informacje, że problemy nie powinny już występować. Bardzo proszę o sprawdzenie i dajcie znać, gdyby było inaczej.