Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pytanie odnośnie wyświetlanej daty dostawy. Rozumiem, że to tylko przewidywana data, ale i tak coś tu nie gra do końca. Mam ustawioną graniczną godzinę do wysyłki tego samego dnia (od poniedziałku do piątku): 13. Dlaczego w niedzielę przy moich ofertach wyświetla się komunikat dostawa jutro? Przecież w niedzielę żaden kurier paczki nie odbierze. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie, mam ustawioną opcję wysyłka dzisiaj (dla zakupów do godz. 13), co w przypadku większości rodzajów dostaw (paczkomat, kurier) znaczy dostawa jutro. Problem w tym, że w niedzielę wieczorem też pojawia się komunikat "dostawa jutro" czyli w poniedziałek. A przecież ja dopiero w poniedziałek rano spakuję i wyślę paczkę, dostawa będzie we wtorek. Już mi klientka raz napisała, że ma nadzieję, że się wywiążę z tego co się wyświetla i paczka zamówiona w piątek będzie dostarczona w sobotę do paczkomatu. Oczywiście że nie będzie, ale ja się musiałam tłumaczyć. Na szczęście trafiłam na rozsądną dziewczynę.
@wiki0441 brałaś udział w programie ,, progress ,, ??
@wiki0441, podasz numer tego zamówienia?