anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dropshipping na allegro

rudnickaj
#1 Nowicjusz#

Mam pytanie chcę zacząć dropa na allegro jednak nie wiem jak to wygląda z płatnościami.

Klient kupuje u mnie przedmiot i musi go opłacić. Kiedy pieniądze mogę mieć na koncie jeśli chce zakupić za te pieniądze produkt z hurtowni??

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Sam musisz sobie ustawić płatności z hurtownią, kupujący kupuje i płaci i śrdoki w zasadzie od razu są na koncie AF i zostają przelane stąd na Twoje konto bankowe po aktywacji tego konta, więc środki masz szybko tylko odpowiednio ustawić czas wysyłki.

oznacz moderatorów

rudnickaj
#1 Nowicjusz#

czyli jak czas dostawy hurtownia ma w ciągu 2 dni na przykład to jak to działa ? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak jesteś nowy to Allegro może zażądać zdjęć dowodu tożsamości z towarem, sprawdzają tak, tak jest tu dużo sprzedających w dropie.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

tak ale czasem się coś im uwali na nie bo nie i ch... nie odblokujemy a tak pokaże ten towar i na pewno przejdzie nawet jak na poczatku tak se ktoś będzie sprzedawał żeby się przekonać jak to jest

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@rudnickaj do momentu gdy cię nie zweryfikują w dropa się nie baw bo jak stwierdzą że ci zablokują konto na amen to leżysz. Najlepiej pobawić się najpierw w małe sprzedawanie aż przejdziesz weryfikację towaru co możesz pokazać że masz na stanie dopiero jak cię zweryfikują wejść w dropa powoli

oznacz moderatorów