anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Drukowanie etykiet A6P

MAMY ROZWIĄZANIE!
gsyART
#11 Animator#

Jak wydrukować etykietę A6P z allegro gdy mamy dwie etykiety na jednej stronie?

scrn 1.PNG

w drukarce pokazuje tylko jedną etykietę

scrn 2.PNG

Tylko na allegro jest ten problem:/

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@gsyART a jakie masz ustawienia w tej zakładce w części "wydruk etykiet - wysyłam z allegro"?

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
gsyART
#11 Animator#

@la_nika wybawicielka😘

oznacz moderatorów
robertonice
#2 Obserwator#

hej, jak sprzedeje, korzytam z usług, posiadam specjalne nalepki do drukowania, przyklejania do paczek, wiecie jakie, tylko mam DUŻY problem, otóż, jak drukuje nalepke przesyłki, to zawsze
jest to LEWA STRONA, kartka A4 jest podzielona na 4 nalepki, i mam ok 20 a 30 kartek, gdzie wolna mam prawa stronę na górze, a na dole lewą, ponieważ, zawsze wykorzystuję LEWĄ STONĘ do drukowania, i moje pytanie jest :
- czy możecie przygotowywać do druku LEWĄ i PRAWĄ strone, oczywiście do wyboru, będzie super, poniewaz w programie w PDFowskim, nie udało mi się, lub też nie umiem tego. 

Dziękuję za pomoc ! Roberto 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@robertonice przepraszam, ale nie do końca rozumiem. Dlaczego nie możesz drukować wszystkich czterech etykiet na jednej stronie albo zmienić format na A6 i mieć jedną etykietę na kartce? 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
robertonice
#2 Obserwator#

mi chodzi o to, ze jak mam 1 paczke, drukuje tylko lewa strona, ( nalepki kurierskie, 4 male kartki z A4 ) po jakis czasie, sprzedaje ponownie, obracam ta sama kartke, drukuje po lewej stronie, i zostaje mi prawa strona, czyli inaczej szachownica zostaje, i moje pytanie, jak w kretorze, czy tez allegro, mozliwosci, aby drukowac po calosci, czyli lewa i prawa strona,  mam nadzieje ze wytlumaczylem dokladnie, jak nie, to prosze ponownie  

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@robertonice okej, dziękuję, to jeszcze dopytam, żebym mogła na pewno dobrze wytłumaczyć Twoją sugestię, czyli chodzi o to, żebyś mógł wybrać gdzie zostanie nadrukowana etykieta w formacie A6? 

la_nika_1-1708600714850.png

Czy chodzi o to, że te Twoje naklejki są dwustronne? Bo wydruk można ustawić też na format A6:

la_nika_2-1708600770728.png

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
robertonice
#2 Obserwator#

hej, dziekuje za pomoc wszelaka, tak jak na 1 zdjeciu, to drukuje na gorze lewa strona, jak kolejny raz wysylam, to obracam kartke A4 i drukuje ponownie lewa strone, i zostaje mi , na kartce A4, gora prawa strona, na dole lewa strona, i nie mam mozliwosci, ponownie wykorzystac danej kartki, poniewaz mam 2 nalepki wolne, i nie mam mozliwosci, w jaki sposob, drukowac, aby w pelni wykorzystac nalepki, dziekuje 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@robertonice oks, teraz wszystko jasne! Przekazuję sugestię, dam znać, jeśli będziemy mieli wprowadzić zmiany lub otrzymam jakieś rozwiązanie dla Ciebie. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
robertonice
#2 Obserwator#

super, ze sie zgadalismy, i dziekuje za zrozumienie mojego problemu, takich wolnych kartek A4, mam ok 20 a 30, a szkoda wyzuczac, jak mozna je wykorzystac, drukujac ponownie etykiety kurierskie ;o) sadze ze nie tylko ja mam te sam problem. 

oznacz moderatorów