Cześć! Obserwując innych sprzedawców zauważyłem, że większość aukcji ma nieskończenie wielką ilość sztuk danego przedmiotu np. 99999. Dowiedziałem się też, że duża liczba sztuk wpływa pozytywnie na trafność. Jest mi ktoś w stanie zdradzić w jaki sposób sprzedawcy operują na takich ilościach, kiedy aukcja się zakańcza? Jest potrzebna do tego jakaś dodatkowa integracja, żeby to opanować? Wiadomo przecież, że nie posiadają na stanie takich ilości i może zdarzyć się sytuacja, że ktoś kupi więcej niż obecnie posiadają.
Będę bardzo wdzięczny za wyjaśnienie!
@Powoskowani_pl Nie oczekuj, że ktoś na publicznym forum, należącym i kontrolowanym przez Allegro, poda ci sposób jak oszukać Allegro 😁.
Zasadniczo ci co wpisują takie stany ryzykują brakiem towaru w przypadku większego zamówienia.
@Powoskowani_pl Cześć. Liczba sztuk w ofercie mówi o tym, ile określonych w ofercie produktów sprzedawca ma w magazynie lub jest w stanie dostarczyć/sprzedać.
Dostępność artykułu, czyli liczba sztuk w ofercie to czynnik, który tymczasowo nie jest brany pod uwagę w sortowaniu ofert według trafności.