Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć! Obserwując innych sprzedawców zauważyłem, że większość aukcji ma nieskończenie wielką ilość sztuk danego przedmiotu np. 99999. Dowiedziałem się też, że duża liczba sztuk wpływa pozytywnie na trafność. Jest mi ktoś w stanie zdradzić w jaki sposób sprzedawcy operują na takich ilościach, kiedy aukcja się zakańcza? Jest potrzebna do tego jakaś dodatkowa integracja, żeby to opanować? Wiadomo przecież, że nie posiadają na stanie takich ilości i może zdarzyć się sytuacja, że ktoś kupi więcej niż obecnie posiadają.
Będę bardzo wdzięczny za wyjaśnienie!
@Powoskowani_pl Nie oczekuj, że ktoś na publicznym forum, należącym i kontrolowanym przez Allegro, poda ci sposób jak oszukać Allegro 😁.
Zasadniczo ci co wpisują takie stany ryzykują brakiem towaru w przypadku większego zamówienia.
@Powoskowani_pl Cześć. Liczba sztuk w ofercie mówi o tym, ile określonych w ofercie produktów sprzedawca ma w magazynie lub jest w stanie dostarczyć/sprzedać.
Dostępność artykułu, czyli liczba sztuk w ofercie to czynnik, który tymczasowo nie jest brany pod uwagę w sortowaniu ofert według trafności.