Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, mam pytanie za co została mi wystawiona faktura "Zapewnienie funkcjonalności i usług dostępnych na platformie handlowej Allegro.pl" na 216,31zł i 39,00zł. Czy jest tutaj jakiś moderator który mógłby mi to sprawdzić?
Sam sprawdź za co te opłaty, tutaj : https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
Tak na zasadzie podłączenia się pod temat:
czy nie można by było na fakturze wyodrębnić kosztów Grupa: Usługi Dostawy. Do księgowości musze zawsze dostarczać raport pokazujący te koszty bo to inna grupa rodzajowa kosztów w planie kont.
kolejny przykład nowomy allegro
nazwa usługi została zmieniona by nie można było jej kwestionować lub żądać zwrotu na zasadzie odstąpienia od umowy
kolejny kamyczek do ogródka serwisu - cytując z pamięci wypowiedź admina na tym forum - na allegro zawsze płaci się prowizję a zwrotu to udzielane rabaty
oczywiście do faktury rozliczenie kosztów nie jest dołączane - bo i po co - jeszcze by się ktoś odwołał
może uokik czy uke zmusi serwis by podawał przy fakturze rozpiskę z wszystkimi kosztami mającymi wpływ na kwoty na niej uwidaczniane
@RED teoretycznie specyfikacja pod fakturę jest dostępna. Co miesiąc ja pobieram i generuję raport do księgowości.
Dla wielu rozbicie na fakturze byłoby jednak ułatwieniem w ustaleniu podziału źródeł kosztów bez importowania plików csv i budowana pivot'ów.
@helpop Sprawdź proszę jakie daty wystawienia mają te faktury. Według moich informacji fakturę na tę kwotę 216,31 zł wystawiliśmy 31.03.2020 r., natomiast na kwotę 39,00 zł 04.05.2020 r. Obie już opłaciłeś 🙂