Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
mam kłopot z edycją oferty. Kategoria Książki. Poprzednie wydanie książki 2020 ma taki sam ISBN jak nowe wydanie 2021. Niestety nie potrafię w parametrach zmienić roku wydania na nowszy. Przy wystawianiu nowej aukcji również po wpisaniu ISBN wskakuje mi rok 2020 i nie daje się tego zmienić. Będę wdzięczny za pomoc.
@mapy-net-pl Niestety roku wydania nie zmienisz choć w rozmowach z ekspertem od produktyzacji była o tym mowa. Pozostaje zaznaczenie tego w opisie.
Rozmyślałam też o dodaniu dodatkowego parametru pod tytułem " Prawidłowy rok wydania ", byłoby to bardziej wyeksponowane niż w opisie. Najprościej jednak byłoby gdyby rok wydania został uwolniony 😊
Niestety pracownik Allegro kilka miesięcy temu też tak mi odpisał, natomiast myślałem, że już coś się zmieniło. Szczególnie że zauważyłem, że inny sprzedawca zmienił sobie ten parametr. Może jednak jest jakieś narzędzie do tego 🙂 ?
@mapy-net-pl Serio zmienił? To może faktycznie czegoś nie wiemy.
@mapy-net-pl Podrzuć przykład takiej książki, ciekawa jestem jak to wygląda. Kombinuję w swoich aukcjach lecz w każdej rok wydania przyspawany do ISBN na amen 😂