Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Chciałam ustawić automatyczne powiadomienie e mail z podziękowaniem za zakupy, jakie otrzyma kupujący po otrzymaniu przesyłki. W którym miejscu mogę to zrobić.
Dziękuje
@Twojczysty_dom, jeśli mogę coś doradzić, to nie rekomenduję osobnego mejla z podziękowaniem za zakup. Takie podziękowanie kupujący otrzymuje już po zakupie w podsumowaniu od Allegro. Osobny mejl tylko zwiększa ilość wiadomości, które otrzyma kupujący po dokonaniu zakupu.
Rozumiem, dziękuję
Nie każdy kupujący takie wiadomości lubi, a może to skutkować tym, że odbije ci się na komentarzu. Niektórzy sprzedający wkładają do przesyłki podziękowania.
Dziękuję za odpowiedz.
Dostałam wiadomość na allegro od sklepu Auchan, spodobała mi się dlatego chciałam zapytać czy jest taka możliwość. Ale tak jak napisałeś, nie każdemu może to odpowiadać.
Pozdrawiam
Wszystki duże supermarkety wysyłaja takie podziękowania. Tylko, że im jest obojętne jaką wystawisz opinię. Nikt im za opinię negatywną nie obniży jakości sprzedazy, i nie da punktów ujemnych, ani nie będzie liczył %.
@LEW433 To chyba tylko ty wystawiłbyś negatywny komentarz po podziękowaniu za zakup. Normalnie jest tak, że podziękowanie budzi pozytywne emocje.
Podziękowanie owszem budzi pozytywne emocje, ale nie każdy to lubi. Ja osobiście kasuję bez czytania, bo zapychają tylko skrzynkę mailową. Ale nigdy z tego powdu bym nie obniżył oceny.