Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
od jakiegoś czasu otrzymujemy od powiadomienia@allegromail.pl powiadomienia o nieopłaconych fakturach epaka. Z naszych informacji wynika, że nikt nie korzystał z tego serwisu. Do maili są dołączone linki, w które nie chcemy klikać, bo boimy się wirusów. Czy @allegro faktycznie wysyła takie powiadomienia?
Pozdrawiam,
Oli
@bramyidrzwi To jest prawdziwy adres mailowy należący do allegro.
@bramyidrzwi @komis-bell może być zamaskowany, sprawdź po rozwinięciu jaki jest faktycznie maila a nie jaki widzisz ?
Za wysyłki masz w rozliczeniach allegro i doliczają do salda 🙂
@bramyidrzwi Rozliczenia musza być tu: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro?sellerId=7167996
w zakładce rozliczenia nie mam faktur o numerach, o które upomina się nadawca.🤔
@bramyidrzwi czy możesz pokazać nam tutaj przykład takiej wiadomości, którą otrzymałeś?
@bramyidrzwi ta wiadomość na pewno nie pochodzi od nas, więc najlepiej gdybyś się zgłosił bezpośrednio do Epaki i zapytał, o jaką fakturę dokładnie chodzi i za co została wystawiona. Do tego czasu nie klikaj ani w ten link, ani w przycisk "pobierz".
Temat wyjaśniony z epaka.pl
@bramyidrzwi super 🙂 ale napisz czy to próba wyłudzenia bo nie wierzę że epaka wysyła coś takiego z maila allegro a allegro nic o tym nie wie ?
@kostas11 Zaglądając na mojego maila i filtrując po tym adresie mailowym mam coś takiego jak to:
Maile są od różnych źródeł inpost, poczta polska, dpd itp. itd.
Tylko skąd tam się wzięła Epaka to nie wiem.
Trudno mi powiedzieć dlaczego epaka posługuje się tym emailem, ale temat dotyczył zamówienia z allegro, w którym klient był bezpośrednim Zlecającym odbiór towaru przez kuriera.
Pozdrawiam,
Oli
@bramyidrzwi Musiał podać waszego maila zaszyfrowanego przez allegro.