Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otóż dostałem maila że wpłata była. Oferta się zakończyła wszystko wyglada fajnie. Oprócz jednego. Dostałem takiego maila:
po czym na allegro wygląda to tak:
zaplacone 0 z 935. Czy to ma znaczenie na prawdę że nie mam weryfikacji przelewy24? Że nawet na allegro pokazuje że jest 0 na 935?
@Pawlockk Nie widzimy Twoich obrazków...
Mi je pokazuje więc nie wiem
moderator musi je zaakceptować. Jaki jest powód,że nie masz kont podpiętych do Payu i przelewy 24??
Nie miałem po prostu a teraz jest w trakcie weryfikacji. Ciekawi mnie jeszcze to że wiadomość nie jest z allegro tylko jakby od niego. Powinno tak być?
@Pawlockk Jak już któryś mod zatwierdzi wrzucone przez Ciebie grafiki, to zapewne uzyskasz jakieś konkretne info.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
NIe widać obrazków. Z doświadczenia czekałabym na pojawienie się wpłaty czyli przy zamówieniu będzie napisane opłacone , a kwota będzie zgodna, czyli zapłacone 935 z 935. Trafił nam się klient, który owszem przelał pieniądze na konto operatora, ale nie podał danych jakie operator wygenerował dla tej transakcji, tylko takie jakie uznał za stosowne ( w okienkach odbiorcy podał np dane naszego sklepu, nie operatora) Pieniądze nigdy do nas nie trafiły, zamówienie nie zostało zrealizowane. Dla innego konta pokazywało prawidłowo wpłaty nawet bez weryfiacji przelewy24.