Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś mógłby spojrzeć na to fachowym okiem, nie wiem może mam paranoję, ale coś mi tu nie gra...
Obrazka nie widzimy, musi moderator zatwierdzić.
@camilos4 Obrazek niewidoczny dla innych, widzisz go tylko Ty. Tak będzie, dopóki moderacja zdjęcia nie zatwierdzi.
Jeśli to jakieś wezwanie do podania numeru karty płatniczej lub przesłana SMS-em strona do zapłaty, albo próba nawiązania kontaktu w celu zapłaty jakąś dziwną metodą, nie odpowiadaj na wiadomość. To zazwyczaj próby wyłudzenia danych do konta bankowego, wyłudzenia pieniędzy lub towaru bez wpłaty na podstawie sfałszowanego potwierdzenia przelewu. Kupujący aby kupić towar, nie musi się z Tobą kontaktować, po prosu kupuje i płaci.
witam panie / pani. kiedy zapłacę za twój przedmiot, ale pod koniec płatności usługa poprosi mnie o adres e-mail sprzedającego. Czy możesz napisać mi adres e-mail?
A na dole jest potwierdź e-mail sprzedającego.
@camilos4 To są podchody kupującego w celu wyłudzenia towaru bez wpłaty. Będzie Ci przesyłał na maila fałszywe potwierdzenia wpłat itp.
Też mi się tak wydaje, pierwszy raz coś takiego mnie spotkało i w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujący problem znalazłem to forum z którego zapewne w tych czasach przy tego typu oszustwach będę częściej odwiedzać. Dzięki wielkie wszystkim, którzy mi pomogli i zainteresowali się postem.
Można gdzieś tego pacjenta zgłosić bo na allegro nie widzę takiej opcji?
Wygląda że chce Cie oszukać, nie masz kasy na koncie nic nie wysyłaj.
Wszystko zostało już zgłoszone wraz z numerem klienta więc już powinno być w porządku, bardzo dziękuję za zainteresowanie tematem 🙂