anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Faktura

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

Witam 

czy za roznice ktora ja doplacam do przesylki smart w zamowieniach klienta . Na ta kwote jest wystawiana faktura ? Czy faktura jest tylko na prowizje podstawowa bez transportu

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_Likos_
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Perfumixxxx  na fakturze którą otrzymujesz od allegro ujete są wrzystkie koszty: prowizje, promowanie, koszty wysyłek allegro i koszty dopłat do smarta

oznacz moderatorów

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

I na fakturze jest ta kwota która przy danym zamówieniu pojawia sie jako obliczony koszt tak ? 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Perfumixxxx Te koszty są ujęte na fakturze, ale nie jako osobna pozycja. Składają się na kwotę, którą widzisz na fakturze jako "Zapewnienie funkcjonalności i usług dostępnych na
platformie handlowej Allegro".

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

Tak wiem ze nie jest osobno ale chodzi mi czy kwota ktora jest liczona to ta ktora jest opisana jako obliczony koszt prxy nadawaniu paczki 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Perfumixxxx Prześlij, proszę, zrzut ekranu z przykładem takiego ujęcia kosztów.

Natalia
oznacz moderatorów

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

IMG_5749.jpeg

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Perfumixxxx W polu "obliczony koszt" widzisz przewidywane koszty przesyłki obliczone na podstawie wymiarów i wagi, z uwzględnieniem cennika danej metody oraz warunków Allegro Smart! 

Jest to prognoza, którą obliczamy na podstawie informacji od Ciebie i cennika wybranej metody dostawy. Jeśli ostateczna waga (rzeczywista lub gabarytowa) albo wymiary przesyłki będą inne, opłaty za dostawę mogą się zmienić. Ostateczną kwotę widzisz później w zakładce Rozliczenia z Allegro.

Natalia
oznacz moderatorów