Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Staram się zarejestrować konto na biznes z USA.
Ale od kilku dni mam same problemy.
Czy ktoś podczepiał płatności Payonner ? Konto założone na Payonner ale allegro cały czas je odrzuca. Papiery firmy przesłane ale odrzucone bez jakichkolwiek konkretnych wytłumaczeń.
Jakieś sugestie ?
Jeśli zamierzasz wysyłać towar z usa to porażka. To się nie uda.
@SuperSaleUSA widzę, że kontaktujesz się z nami e-mailowo i wczoraj w sprawie nr 21753526 poinformowaliśmy skąd wynika błąd i co należy zrobić. Tak jak napisaliśmy, aby wyjaśnić sprawę jak najszybciej proszę nie dubluj zgłoszeń i po wykonaniu czynności opisanej w sprawie nr 21753526, odpisz w zgłoszeniu o numerze 21463459.
@SuperSaleUSA Cześć. Rozumiem, że ta sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowa, ale weryfikacja przeprowadzana przez Operatora i Allegro jest wyłącznie w celach bezpieczeństwa.
Na Allegro są użytkownicy, którzy korzystają z płatności Payoneer, a także PingPong i LianLian. Prześlij proszę raz jeszcze niezbędne dokumenty: https://na.allegro.pl/registration-business-account-renewal
Witam,
Ile trwa weryfikacja ? Czekam juz od 21-go.
Pozdrawiam
@SuperSaleUSA Dziękuję za sygnał, poproszę o przyspieszenie weryfikacji.
Witam,
Normalnie jak wszystko się zgadza to ok 3dni.
Witam,
A normalnie ile czasu trwa weryfikacj... ja nadal czekam 😞
Po trzech tygodniach otrzymuje odpowiedź ze potrzebujecie aktualnych dokumentów rejestrowych firmy.
Firma zarejestrowana w 2016 roku, co ja mam zrobić, zarejestrować ja ponownie ?
Skoro takie macie wymagana , i korzystają z waszych usług firm z USA to proszę mi powiedzieć jaki dokument wam dostarczyli, bo moja księgowa z 30 letnim doświadczeniem nie wie o co Państwu chodzi.
Proszę o pomoc
@SuperSaleUSA Widzę, że dziś rano wysłałeś do nas wiadomość wraz z załącznikami, dlatego poczekaj proszę na odpowiedź od nas. Jeśli będziemy potrzebować od Ciebie innych informacji lub dokumentów, nasi pracownicy na pewno Cię o nie poproszą.
Po trzech miesiącach walki, wysłaniu rożnego typu potwierdzeń otrzymuje meila :
"weryfikacja Twojej firmy została odrzucona przez operatora płatności." bez żadnych wytłumaczeń.
Dodam ze wydałam kupę kasy na same certyfikaty dokumentów, odpisy tłumaczenia itp.
Rozmowa z pracownikami allegro tragiczna, z każdym razem inny pracownik. Nie czytają ze zrozumieniem, odpowiadają jak roboty.
Zerowa wiedza na temat rejestracji firm w USA i całej dokumentacji. W odpowiedziach żądają dokumentów które tak naprawdę w USA nie występują, a goglujac można znaleźć takie dokumentacje przy rejestracji w Unii Europejskiej. Bałagan, bałagan i jeszcze raz bałagan.
Trzy miesiące stracone, godziny załatwiania dokumentów porad u księgowej i nic. Na koniec odpowiedz :
"weryfikacja Twojej firmy została odrzucona przez operatora płatności."
Allegro na meile nie odpowiada.